Dragă prietene,

Deşi nu am spus niciodată ce mi-aş dori cadou, oricât de multe întrebări aş fi primit, iată că astăzi m-am hotarât să răspund.. neîntrebată!  Şi asta independent de faptul că în curând vine ziua mea (renaşterea, cum o mai numesc eu :)) ).

Îţi spun sincer, de la tine aş vrea să primesc… mai multe lucruri. Atât de multe, încât trebuie, e musai să fac şi-o listă:

  •  un pachet sigilat de Încredere, pe care s-o consumăm pe îndelete;
  • 4 kilograme de Zâmbet necondiţionat, dar într-o înşiruire mai mare de timpi;
  • apropo, foarte important: Timp! da, timp vreau să primesc de ziua mea. Unul pe care să-l modelăm împreună, să scoatem ce-i mai frumos din el;
  • Sinceritate, aici nici n-am curaj să pun cantitatea. Să fie totuşi îndeajuns cât să nu fie prea mult pentru tine, dar nici prea puţin pentru mine;
  • Amintiri, mi-ar plăcea să avem unele care să nu ne părăsească niciodată;
  • şi, dacă încă mai eşti cum ochii pe-această listă, iată un moment în care mi-e frică să nu te răzgândeşti: aş mai vrea, de ziua mea, să-mi oferi Răbdare. răb-da-re.

Dacă toate astea s-ar întâmpla, eu m-aş uita în oglindă şi-aş şti cum arată un om fericit. 🙂

Apropo de cadouri, am apreciat mereu intenţia de a face cuiva o bucurie, de a dărui. Avon are chiar acum în desfăşurare o campanie care va aduce zâmbete câştigătorilor, chiar în perioada în care eu îmi voi sărbători ziua de naştere. Condiţia, pentru a vă înscrie în cursa pentru premii, este să profitaţi de campania Avon cu nr. 13. Detalii, sper eu câştigătoare, găsiţi aici. Succes!

Facebook Comments
Share on Facebook10Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0