Cum poate fi ceva în care așezi blândețe, grijăemoțiefrumusețe, gingășie, delicatețe și responsabilitate?

Acest ceva, e pentru mine felul în care fiecare ea poate fi descrisă, sau scrisă prin întâmplările pe care viața i le scoate în cale. Trăim vremuri în care o calitate unică – feminitatea, nu numai că nu mai este apreciată, dar chiar cele care ar trebui să se simtă feminine, ajung să înlocuiască această stare de a fi cu aparențe și decadențe ce înstrăinează femeia, de femeie.

Însă nu vreau să vorbim despre ce nu se face, ci despre ce se poate face.

Când o femeie se preface în ceva ce nu-i aparține – iar aici fiecăruia îi poare răsuna în minte un gând despre emanciparea și independența femeii, ea pierde din vedere exact ce o definește și o ajută să facă din viața ei și a celor dragi, un loc mai luminos, mai frumos.

Dar dacă ea va privi cu gând blând spre lumea din și de lângă ea, dacă va acționa cu grija unei atingeri fine destinul avut în mână, dacă va lăsa emoția din suflet să însuflețească materialul acestei lumi, dacă va povesti prin fapte cum arată frumosul pe care îl poartă, dacă va ști să pășească gingaș peste spinii pe care și tu uneori în urmă îi lași, dacă le va arăta că se poate vorbi și delicat, celor care știu a grăi mai mult răspicat, dacă își va asuma cu responsabilitate, că tot ce crede chiar se poate, atunci ea, femeia, va fi ea însăși acel loc frumos și luminos.

Iar dacă toate acestea se înfăptuiesc, mai e necesară încă o completare: ea, să fie sănătoasă. Și să afle că e bine.

Află că e bine e îndemnul prin care AVON are grijă ca femeilor care au nevoie de sprijin, să le fie bine. Că e vorba de sănătatea femeilor în lupta împotriva cancerului la sân sau cazuri de violență domestică, doneazacuavon.ro înseamnă o șansă în plus acolo unde e nevoie de rezolvarea unei situații delicate. Asta se întâmplă prin produsele speciale Avon, din costul cărora o parte este donată pentru unul dintre cazurile susținute.

Acum e momentul să vă prezint tricourile sociale create de Andreea Bădală (MURMUR) și Ioana Avram – profitul obținut din achiziționarea tricourilor (25 RON, respectiv 15 RON) este donat integral  Campaniei pentru Sănătatea Sânilor  în proiecte care sprijină femeile din Romania. 

DSC_8097-003

Tricoul pe care îl port aici (foto Vlad Mihăilescu) poate fi comandat pe site, iar pentru voi, cei care mi-ați citit acum gândurile, am următorul concurs:

Vă invit să scrieți un comentariu la acest articol, prin care să spuneți ce trăsătură, gest, atitudine credeți că definește cel mai bine o femeie. Câștigătorul va primi tricoul purtat de Andreea Marin în această campanie, însoțit de codul pentru donație 🙂 

Andreea Marin

Aștept cu drag răspunsurile ce vă vor înscrie automat în consurs, până marți, 31 martie la ora 23:59. Miercuri, 1 aprilie (fără să fie păcăleală) voi reveni cu un update la acest articol, prin care voi anunța la cine merge premiul.

Între timp, femeilor le urez să fie acea ea pe care acel cineva și-o dorește la timpul prezent și viitor. 🙂

UPDATE miercuri, 1 aprilie: m-am bucurat cu tot sufletul când am citit răspunsurile voastre și am conștientizat, încă o dată, ce lucru miraculos este femeia 🙂 Fiecare mesaj povestește în primul rând despre voi, despre cât de frumoase sunteți ca femei, iar decizia de a alege un singur comentariu câștigător a fost aproape imposibilă – motiv pentru care am apelat la varianta de a extrage prin random.org numele câștigătoarei:

extragere tricou social avonMăriuca, înainte de a primi tricoul social Avon, a scris: ”Femeia inseamna blandete, gratie, iubire, dar in acelasi timp putere si determinare. Ea mai inseamna zambet in locul lacrimilor, atingere delicata pe obrazul aspru al barbatului ei si imbratisare fierbinte pentru odorul mult-iubit. Femeia este viata, fericire, lumina, culoare si pasiune.”

Vă mulțumesc tuturor pentru participare și vă doresc să fiți cu adevărat împlinite, punându-vă în valoare feminitatea.

Facebook Comments