află că eşti bine

află că eşti bine

Se întâmplă să avem gânduri de grijă şi respect pentru cei din jur, dar să le păstrăm doar pentru noi, fără să arătăm asta în vreun fel. Uneori din motiv de lipsă de timp sau pur şi simplu, ne gândim că oricum ar trebui ca acele persoane să-şi fi dat deja seama că ne dorim tot ce-i mai bun pentru ele. Însă, cum ar fi să ne punem noi – pentru o clipă, în locul celuilalt. Bucuria de a vedea că oamenii se gândesc şi la tine, arătând asta prin gesturi simple, dar făcute din suflet.

Suntem suficient de încordaţi şi agitaţi în tot acest peisaj cotidian. Motiv pentru care, cu atât mai mult, avem nevoie să stârnim zâmbete, făcându-i cuiva drag, o surpriză – ambalată în grijă.

“Află că eşti bine” este îndemnul pe care Avon, în campania “Stop cancer la sân”, îl are pentru fiecare dintre noi. Şi pe bună dreptate. E infinit mai bine să prevenim, decât să tratăm. Şi mai mult decât atât, să le aducem aminte de asta celor care au avut grijă de zâmbetul nostru.

Eu am ales să îi spun Sorinei Nedelcu “află că eşti bine” 🙂 Sorina este make-up artistul care îmi cerea de fiecare dată “zâmbet” – ca să îi iasă machiajul perfect, dar iată că pentru mine, acel “zâmbet” înseamna mai mult de atât. Un om cu grijă pentru frumos, care îi face pe ceilalţi şi mai frumoşi – trebuie, în mod firesc să trăiască la fel de.. frumos!

Hai să le facem persoanelor dragi o bucurie, cu un gest de preţuire.

Prin Campania pentru Sănătatea Sânilor de anul acesta, AVON își propune să strângă 6000 de gesturi de prețuire și iubire pentru femeile din România (fie ele mame, surori sau prietene).Pe platforma Gesturi de Preţuire, vizitatorii pot trimite e-carduri personalizate, pot dedica un Facebook Cover unei femei dragi sau achiziționa un produs roz.

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!