ai curaj să îți împlinești visurile?

distanța dintre vis și fericire se numește curaj – am învățat asta din fiecare drum pe care am plecat spre ceva sau cineva.

da, nu e suficient să visezi. trebuie să treci la fapte, dacă îți dorești să și trăiești ceea ce simți. iar asta se face numai având curaj.

curajul de a accepta că inima ta are nevoie ca tu să îți depășești fricile – pentru că teama nu face decât să te țină captiv într-o zonă nelocuită a sufletului tău, în care se duc toate ”ce-ar fi fost dacă-urile”.

curajul de a fi sincer și de a-ți asuma orice risc, cu gândul că visul tău merită să faci tot ce-ți stă în putere. pentru că acesta e cel mai sigur drum spre a descoperi care ți-e menirea.

curajul de a fi un om bun, trecând peste prejudecata că ”oamenii buni sunt proști”. oamenii buni nu fac decât să fie autentici, ascultând de sufletul lor – pentru că orice gând bun, de acolo vine.

curajul de a accepta ce simți, chiar dacă asta nu se potrivește cu așteptările și speranțele tale. uneori trebuie să închizi niște uși, dacă vrei să cunoști alte lumi.

și tot așa, curajul intervine în fiecare călătorie către fericire.

însă, câți dintre noi aleg să acționeze în această direcție? cum reușim să descoperim în ce cameră a inimii ni s-a ascuns curajul? iar apoi, să ajungem să ne plimbăm cu el de mână prin lume.

ajutorul poate veni de la Loredana Latiș – pentru că așa cum spune ea, e vorba despre a crede, a simți și a acționa!

Loredana Latiș are un vis frumos pentru noi: își dorește să inspire peste 10 milioane de femei să trăiască în Succes și Fericire. și sunt convinsă că va ajunge la această performanță, mai ales că începând de mâine lansează oficial seria de evenimente ”Cred. Simt. Acționez”, ce va ajunge în 10 orașe ale țării.

Mâine, 24 mai, are loc primul eveniment, în București. iar dacă tot am vorbit despre ”curaj” și ”acțiune” și sunteți în București, sfatul meu este să intrați pe site pentru a afla mai multe detalii și să profitați de ultimele ore în care vă mai puteți înscrie.

Ne vedem mâine! și aveți grijă să nu vă uitați curajul acasă. 🙂

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!