Am fost invitată în Hora Frumuseții. Intră și tu în horă!

Am fost invitată în Hora Frumuseții.  Intră și tu în horă!

De câte ori aud spunându-se despre cineva ”vai ce frumos/frumoasă e!” ori ”ai văzut ce urât/urâtă e?”, fac aceeași remarcă – știi, eu cred că nu există oameni urâți. Ci numai persoane care uită să își descopere frumosul pe care îl poartă în interior. Și cum feluri de ”descoperire” sunt multe, astăzi voi aminti despre unul foarte la îndemână, pentru toată lumea.

Când ai curajul de a te purta așa cum simți, de a fi tu însăți, cu emoțiile purtate pe față, la suprafață, n-ai cum să fii altfel decât un om frumos.

Voi continua să cred că ne va fi mult mai bine dacă alegem să ne purtăm natural,  mai ales când observ că nu sunt singura care gândește așa. Ba din contră – atunci când începi să îți asumi bucuria de a trăi sincer și frumos,  se aduneă în jurul tău oameni care împărtășesc idei asemănătoare cu ale tale, iar zilele încep să fie pline de culoare.

Cum spuneam și-n titlu, vara asta fac parte dintr-o horă în care se mai învârt: Loredana Groza, Antonia și Cornel Ilie – și anume, Hora Frumuseții. Iar din horă, vă asigur că se desprind numai motive de zâmbet.

ANTONIA#3ANTONIA#3ANTONIA#3ANTONIA#3

Mai exact, e vorba de o nouă campanie AVON, care ne invită să intrăm în hora din care putem ieși apoi cu premii. Iată cum se poate intra și câștiga în Hora Frumuseții:

Pasul 1: Te prinzi în Horă accesând butonul de Start – deschide aici aplicația                               

Pasul 2: Alegi straiele care ți se potrivesc cel mai bine, aflând, totodată, ce poți câștiga

Pasul 3: Încarci o imagine și te poți vedea în Horă alături de celelalte participante

Pasul 4: Intri în competiție prin completarea datelor personale. Desigur, îți poți invita toți prietenii să intre alături de tine în Hora Frumuseții AVON!

Eu vă urez mult succes, și după ce intrați în horă, povestiți-ne și nouă cum v-a plăcut.


Iar între timp, faceți ca vara toată să fie-o horă în care zilele se prind de mână și dansează după cum vă dictează inima.

Numai gânduri bune, din partea Căpitanului care navighează printre rânduri!

avon-003

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!