ascultă-ți sufletul

Plecând de la faptul că suntem de acord că nicio întâmplare nu apare în viața noastră fără o anumită justificare, sper ca rândurile următoare să își găsească destinatarul potrivit, fără ca eu să-l fi numit 🙂

Mai exact, situația e în felul următor: în spatele meu s-au strâns cam șase ani de când am început să acord importanță noțiunilor de dezvoltare personală – la pachet cu toate experiențele care te ajută să fii un om complet. Iar tot ce mi se-ntâmplă în prezent, se datorează în bună parte deciziei luate atunci, între timp având ocazia să observ cât de mult a cântărit în formarea mea.

Și pentru că atragem în viața noastră lucrurile care există în primul rând în sufletul și-apoi în gândul nostru, acum câteva zile am primit o invitație din partea Alinei Finta – la un curs – atelier de dezvoltare personală organizat de fundația Evoluăm Împreună, care mi se potrivește mănușă.

Însă, dat fiind faptul că la ora la care se desfășoară cursul, eu sunt la repetițiile pentru emisiunea ”Prețuiește Viața”, de duminică seară, nu voi ajunge la curs – dar îmi doresc din inimă ca invitația să ajungă la cineva care se va bucura la fel de mult ca mine, să fie prezent acolo.

Aș fi putut alege eu, pe cineva dintre prietenii mei, dar cred cu tărie că e mai potrivit ca persoana să se-aleagă singură, să simtă într-adevăr că are nevoie de asta. Și aici, e important să îți asculți sufletul, să-i înțelegi nevoile 🙂

Să vă povestesc de ce și pentru ce se întâmplă cursul:

Luminiţa Băltăreţu, primul practician din România format la cea mai mare şcoală de dezvoltare personală „Asculta-ti corpul” din Quebec, va ține sâmbăta aceasta (9 noiembrie) la salonul Inlight din București, două cursuri de dezvoltare personală, intitulate “Despre Frici” și ”Despre Răni”.

Despre Frici – pentru că ni se întâmplă să trăim de multe ori în umbra fricilor pe care le avem și Despre Răni – dat fiind faptul că problemele şi insatisfacţiile sufleteşti pe care le trăim într-o relaţie sunt cauzate de suferinţe ale copilăriei noastre, suferinţe care ne-au lăsat anumite răni. Aceste răni, nefiind vindecate pe parcursul maturizării noastre, ne determină să atragem aceleaşi tipuri de persoane şi împrejurări care să ne aprofundeze rana pe care o avem.

Fiecare curs în parte ar fi costat 120 de lei (în total 240) și mă bucur sincer că îl pot oferi cadou. 🙂

Primul curs va avea loc între orele 10.00-13.00 iar cel de-al doilea de la 14.00-17.00.

Dacă sâmbăta aceasta simți că ai nevoie să acorzi mai mult timp sufletului  tău și poți fi prezent la aceste cursuri (practic, între orele 10:00 și 17:00), trimite-mi un mesaj (fie privat, de la secțiunea ”contact”, fie lăsându-mi direct aici un comentariu), în care să-mi spui de ce îți dorești să te bucuri de aceste cursuri.

inspirație și gânduri bune 🙂

P. S. Până vineri, ora 18:00, aștept mesajele voastre. 

foto: Elena Cobianu

Facebook Comments


1 thought on “ascultă-ți sufletul”

  • Pentru ca nu incetam sa crestem, sa gresim, sa simtim. Pentru ca actiunile noastre stangace, sau a celor din jur, ne pot schimba, la un moment dat, cursul vietii. Pentru aceasta, si pentru setea de cunoastere a propriului sine, a experientei umane, imi recunosc intentia de a participa la acest curs, considerand aceasta ocazie ca inca o treapta in formarea mea ca om, dar si ca profesionist.
    Intamplator, chiar pentru acest lucru ma pregatesc, pentru a fi capabila sa pun un pansament pe o rana ce nu s-a vindecat, uneori chiar dupa ani de zile, dar care continua sa transforme intreaga viata a unui individ.
    Pentru a sti cum sa mangai, sa indrum, sa formez, in ideea de a nu ne mai sabota propriul viitor, imi este util si acest curs, care va reprezenta inca o caramida pentru misiunea mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!