Avon ne invită la premieră!

Avem parte de o premieră dedicată frumosului purtat de femeile care au învățat să pună preț pe atenție și calitate, pentru că au înțeles că acesta e cel mai sigur drum către o viață trăită cu zâmbet și culoare pe chip.

Ei bine, acelea dintre noi care acceptă invitația, vor vedea cum arată un univers al frumuseții pregătit cu mare atenție. Dacă pentru tine frumosul e reprezentat de grija pentru ceilalți, vei observa cum transformă lumea în bine campaniile sociale; dacă îți place să vezi frumosul adus de noutățile din domeniul video-blogging-ului, prin tutoriale și materiale realizate de profesioniști, cu siguranță te vei bucura de informațiile și trucurile oferite tot de.. premieră!

Iar lista poate continua, dar n-aș vrea să răpesc nimănui plăcerea de a experimenta una dintre cele mai la îndemână metode de cunoaștere a frumosului.

Da, știu că am reluat de câteva ori acest cuvânt – frumosul, însă tot el este și eroul principal al acestei premiere. Mai exact, el a fost distribuit în rolul principal de către AVON, și lăsat să le vorbească tuturor femeilor, direct de pe canalul Avon Space YouTube Premium Channel – o premiera pentru un brand de beauty din Romania. Practic, acolo vă este pusă la dispoziție, la orice oră, mai multă informație, pe cel mai scurt drum posibil – pentru că aveți posibilitatea să comandați chiar de pe Avon Space YouTube Premium Channel, produsele dorite (o altă noutate este aceea că noile clipuri disponibile pe tab-ul Avon Space sunt “shoppable”, adică îți oferă posibilitatea de a cumpăra produse chiar din clipurile video, printr-un singur click.)

Aș vrea să vă mai spun că nu vă veți simți nicicum singure atunci când veți merge la premieră, pentru că acolo urmează să descoperiți tab-ul Avon Space, care interpretează cu succes rolul unei prietene de nădejde, fiindu-ți alături cu detalii despre noile produse, sfaturi privind alegerile potrivite și experințe pe care le poți trăi alături de Avon.

Eu am acceptat invitația lansată de Avon, și m-am bucurat să văd cum prin intermediul materialelor video, Loredana, Antonia și echipa de specialiști Avon, au ajuns și mai aproape de publicul feminin.

Să fiți frumoase pentru voi și pentru cei dragi, ca o premieră mult așteptată de la cinema!

foto: Vlad Mihăilescu

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!