bărbatul din sticla cu parfum

bărbatul din sticla cu parfum

cum te face să te simți, bărbatul din sticla cu parfum?

o întrebare la care sunt chemate la apel simțurile și emoțiile, pentru că ele păstrează o memorie a impresiilor sincere. voi întreba emoțiile ce au simțit în preajma lui, atunci când el ieșea din sticla de parfum.

*

era sigur pe el și-mi așeza povești pe marginea zâmbetului, fără să deranjeze cuvintele lăsate undeva, deoparte. știa că îi prindeam din ochi replicile care mi se potriveau, ca-ntr-o îmbrățișare.

lua detaliile rând  pe rând și le analiza pe fiecare în parte, până când puzzle-ul devenea complet. și nu uita imaginea asta.

știa că a-ți ascunde sentimentele e o dovadă de lașitate – iar a le exprima înseamnă curajul de a înfrunta prejudecățile celorlalți.

purta siguranța în ochi. pentru asta, trebuia să rămân vreme de câteva priviri acolo – între gând și suflet. în intersecția privirilor. chiar dacă intervenea sentimentul că fiecare se pierde pe el, era nevoie de răbdare până îl găsea pe celălalt – și redevenea un întreg.

el a înțeles că parfumul vieții înseamnă ca înainte de orice altceva, să nu confunzi lumea ta, cu a altora.

*

astăzi, bărbatul iese din sticla cu parfum Signature, marca Avon.  are note revigorante de măr verde și grapefruit, face loc unor acorduri de patchouli, printre cedru alb și lemn de tec, așa cum îi stă bine unui reprezentat de seamă al categoriei fresh-lemnoase. iar mai multe detalii, găsiți pe pagina de Facebook Avon.

Signature EDT

*

în orice parfum, se simte și o doză din personalitatea noastră. 🙂

Facebook Comments


3 thoughts on “bărbatul din sticla cu parfum”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!