cadou?

Dragă prietene,

Deşi nu am spus niciodată ce mi-aş dori cadou, oricât de multe întrebări aş fi primit, iată că astăzi m-am hotarât să răspund.. neîntrebată!  Şi asta independent de faptul că în curând vine ziua mea (renaşterea, cum o mai numesc eu :)) ).

Îţi spun sincer, de la tine aş vrea să primesc… mai multe lucruri. Atât de multe, încât trebuie, e musai să fac şi-o listă:

  •  un pachet sigilat de Încredere, pe care s-o consumăm pe îndelete;
  • 4 kilograme de Zâmbet necondiţionat, dar într-o înşiruire mai mare de timpi;
  • apropo, foarte important: Timp! da, timp vreau să primesc de ziua mea. Unul pe care să-l modelăm împreună, să scoatem ce-i mai frumos din el;
  • Sinceritate, aici nici n-am curaj să pun cantitatea. Să fie totuşi îndeajuns cât să nu fie prea mult pentru tine, dar nici prea puţin pentru mine;
  • Amintiri, mi-ar plăcea să avem unele care să nu ne părăsească niciodată;
  • şi, dacă încă mai eşti cum ochii pe-această listă, iată un moment în care mi-e frică să nu te răzgândeşti: aş mai vrea, de ziua mea, să-mi oferi Răbdare. răb-da-re.

Dacă toate astea s-ar întâmpla, eu m-aş uita în oglindă şi-aş şti cum arată un om fericit. 🙂

Apropo de cadouri, am apreciat mereu intenţia de a face cuiva o bucurie, de a dărui. Avon are chiar acum în desfăşurare o campanie care va aduce zâmbete câştigătorilor, chiar în perioada în care eu îmi voi sărbători ziua de naştere. Condiţia, pentru a vă înscrie în cursa pentru premii, este să profitaţi de campania Avon cu nr. 13. Detalii, sper eu câştigătoare, găsiţi aici. Succes!

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!