Capitan in Bucatarie

 • PROMO Sezonul I – Căpitan în Bucătărie este o emisiune de divertisment – cu bun gust și gust bun deopotrivă, preparată de Camelia Căpitanu și echipajul Căpitan în Bucătărie.

Bine ați venit la bord!

editare & motion graphics: Cornelia Năescu


 

 •  Mulțumim tuturor celor care s-au îmbarcat alături de noi în primul sezon al emisiunii: Andreea Marin, Cornel Ilie, Alexandra Ungureanu, Vasile Calofir, Diana Dumitrescu, Alexandra Ușurelu, Anna Lesko, Alina Țiplea – Merci Charity Boutique, Valeriu Pănoiu.Călătoria noastră va merge mai departe în sezonul II Căpitan în Bucătărie.
  Bine ați venit la bord!editare & motion graphics: Cornelia Năescu


 

 • CONCURSUL Căpitan în Bucătărie & KOLIBA România ne-a adus o pofticioasă câștigătoare la bord!


 

 • În a treia zi de Crăciun am colindat cu prăjituri pe la prietenii Căpitan în Bucătărie! Cornel Ilie, Vasile Calofir și Alina Țiplea au fost vizitați de echipa emisiunii, cu platouri pline de bunătăți, dar și cu diploma ”Căpitan de Fapte Bune”! (rețeta prezentată: Desert cu blat pufos de cocos și cremă de ciocolată & frișcă)

Căpitan în Bucătărie este o emisiune preparată de Camelia Căpitanu și echipajul Căpitan în Bucătărie.


 

 • În ediția difuzată sâmbătă, 20 decembrie pe Nașul TV, am mers să cumpărăm cadouri de Crăciun alături de Diana Dumitrescu iar astrologul Valeriu Pănoiu ne-a prezentat horoscopul complet pentru anul 2015. Și pentru ca pregătirile de Sărbători să fie complete, am gătit un meniu savuros de post (rețeta prezentată: Tarte cu ciuperci și aluat fraged) – atât pentru Valeriu, care postea, cât și pentru a aștepta pregătiți mai ales sufletește, Crăciunul.


 

 • De data aceasta, Căpitan în Bucătărie navighează ”La capătul lumii”, alături de Alexandra Ușurelu și Bobby Stoica.
  Cântăm, călătorim și gătim cu poftă de viață – din care vă servim și vouă o porție copioasă (rețete prezentate: Paste cu sos alb  & piept de pui, parmezan, roșii cherry și fructe glazurate în sos de ciocolată):


 

 • De Moș Nicolae, o ediție specială a emisiunii Căpitan în Bucătărie – Anna Lesko a ales să meargă, împreună cu echipa emisiunii, la un apartament social din București, dăruind astfel momente de bucurie celor șapte băieți care îl așteptau cuminți pe Moș Nicolae! (rețete prezentate: Cartofi acordeon  și prăjitură cu mere, scorțișoară și frișcă):


 

 • În prima ediție a emisiunii ”Căpitan în Bucătărie” difuzată la Nașul TV, am avut alături un invitat special – e vorba de Andreea Marin, alături de care am plecat în această nouă călătorie cu poftă de viață – trăită frumos și sănătos (rețete prezentate – Meniu raw vegan: supă de castravete, salată de linte, tort cu ciocolată și zmeură)


 

 •  Ce gătești când n-ai timp să gătești? Aceasta e întrebarea la care am găsit răspuns în cea de-a cincea ediție – în care stăm la masă alături de Alexandra Ungureanu. (rețeta prezentată: Papanași Buclucași – aperitiv & desert)
  Toate aromele sus!


 

 • PROMO Căpitan în Bucătărie:


 

 • Episodul patru ne duce într-o călătorie în Orașul Minunilor, alături de Cornel Ilie. Am ales să ne inspirăm pentru emisiune din aceeași poveste de la care a plecat și Cornel, atunci când a creat întreg conceptul proiectului despre care ne-a vorbit și nouă (rețeta prezentată: Pahare de poveste – aperitiv & desert)


 

 • În al treilea episod al emisiunii, m-am trezit gătind.. în pijamale! Și-am petrecut o dimineață cu Poftă de Viață servind  micul dejun alături de Diana Dumitrescu – cu pijama cu tot (rețete prezentate: Tortilla de patatas & Clătite pufoase cu banane caramelizate):


 

 • În cel de-al doilea episod, Căpitanul a aruncat ancora într-un port de poveste și a pregătit ”Ceaunul Căpitanului” pentru un invitat special, actorul Vasile Calofir!


 

 • Vă invităm să gustați din primul episod Căpitan în Bucătărie (rețete prezentate: Tartă cu ciocolată albă și fructe de pădure & Tarta cu brânzeturi, ardei copți și busuioc):

Să aveți poftă de Viață!


din 13 octombrie 🙂

Facebook Comments

5 thoughts on “Capitan in Bucatarie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!