căpitan la #vivalafiesta!

căpitan la #vivalafiesta!

Îmi amintesc zâmbind de un prieten (chiar, Vadim, ce mai faci tu oare?) care prin 2009 îmi spunea că sunt ”Che Guevara cu fustă” – și asta n-avea legătură cu felul în care mă îmbrăcam. Se pare că mi-am atras titulatura aceasta pentru că articolele pe care le scriam la vremea aceea pe camelia13capitanu.wordpress.com vorbeau mai mereu despre schimbarea în bine a oamenilor și dorința mea de a vedea că trecem la fapte și nu ne mulțumim doar cu vorbe goale. Oricum ar fi fost, mi-a plăcut asocierea, poate și pentru că în fiecare dintre noi se ascunde un spirit revoluționar – trebuie doar să-i dăm voie să iasă la iveală și să-l folosim într-un scop constructiv.

Iar în cele ce urmează vreau să vă povestesc o întâmplare revoluționară, care a avut, pe lângă scopul constructiv, și unul distractiv!

Comandantul care ne-a ghidat spre voie bună a fost Wilmark – și care și-a dus cu succes misiunea până la capăt. Mai exact, Redd’s a ales să lanseze noul Redd’s Mojito pe ritmuri latino de salsa, provocând audiența la dans.

Și-am dansat alături de prieteni regăsiți, împreună cu dansatorii trupei Redd’s Mojito, fără să știm că la final aveau să fie premiați 10 dintre cei mai buni dansatori ai serii.

Imaginea de mai jos e dovada clară că ne-am bucurat de atmosferă și-am fost în pași de dans, pași pe care îi vom continua timp de o lună la Wilmark Dance Academy – pentru că acestea au fost premiile – 10 vouchere pentru cursul de dans.
rez web (168 of 180)

Mereu m-am considerat norocoasă cu prietenii pe care îi am alături, iar de data asta mi-au purtat noroc și epoleții marca Atelier Aiurea, pe care i-am avut la eveniment. Mulțumesc mult, Cristina Ivan!

1

Un lucru valabil la orice fiesta ați merge, e să aveți lângă voi oameni cu poftă de viață! De aici plecând, e greu să vă simțiți altfel decât minunat. Așa că.. iată-mă dansând alături de Anca și Iuliana:

2

Inevitabil, poza care trădează distracția și bucuria după ce aflasem să am fost desemnate între cei mai buni 10 dansatori ai serii:

5

”Viva la Revolucion” e îndemnul pe care cred c-ar fi bine să-l păstrăm și să-l punem în aplicare într-un soi de revoluție a firescului, frumosului și adevărului dintre noi. 🙂 Eu și Alina l-am acceptat deja:

6

Lansarea Redd’s Mojito a avut loc la Cercul Militar Național, iar trupa Mandinga  a susținut un concert în care am ascultat prima dată și imnul ”Viva La fiesta!”, piesa care se aude și-n promo:

Gânduri bune!

 

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!