Concurs Euro26 #cititultefacemaifrumos – ofer cadou 2 cărți

Concurs Euro26 #cititultefacemaifrumos – ofer cadou 2 cărți

Dragi prieteni, www.euro26.ro, librăriile Cărturești și www.cameliacapitanu.ro vă invită la concurs:

Două cărți  “Cât te mai iubesc”, Luis Leante, așteaptă să-și găsească cititorii, iar tot ce aveți de făcut este să vă faceți și voi un card gratuit de reduceri Euro26 și să lăsați un comentariu la acest post cu numărul de card generat. Tot în comentariu, pentru a putea participa la concurs, vă invit să spuneți câteva vorbe despre un tânăr pe care îl știți, care lucrează constant la împlinirea viselor lui, iar prin asta poate deveni o sursă de inspirație, chiar motivație pentru cei din jur. Concursul se desfășoară în perioada 22 ianuarie – 29 ianuarie, iar câștigătorii vor fi anunțați pe 30 ianuarie, la ora 10:00.

DSC_8116-002

Și nu întâmplător v-am lansat provocarea aceasta 🙂 Euro26, despre care vă spuneam că organizează concursul #cititultefacemaifrumos, m-a făcut să mă gândesc la factorii care ne ajută să ne creștem visurile mari – mai ales când suntem la început de drum.

Așa am plecat în căutarea a 26 de motive pentru care e bine să acționezi când ești tânăr:

1. nu îți este teamă să încerci.

2. te lași condus de entuziasm.

3. ai mai mult timp pentru tine.

4. îți rămâne multă vreme în față, să te bucuri de realizările tale.

5. înveți mai ușor.

6. ai informația proaspătă în minte.

7. visurile tale sunt chiar motoarele care te pun în mișcare.

8. nu ai nimic de pierdut.

9. fiecare nouă experiență devine o ocazie de a evolua – fie prin câștig, fie prin lecția învățată chiar din faptele tale.

10. acționând, vei căpăta mai  multă încredere în tine.

11. vei atrage lângă tine oameni cu aceleași aspirații ca ale tale – iar echipele sunt mai puternice.

12. ai timp să îți clădești cu pași mici, dar siguri, un viitor care să te reprezinte.

13. descoperi la momentul potrivit ce ți se potrivește.

14. ai timp chiar și să te răzgândești, și să o iei de la capăt pe un drum pe care-l simți al tău.

15. te miști mai ușor – și la propriu, și la figurat 🙂

16. curând, faptele tale vor vorbi celorlalți despre tine.

17. dacă vei fi ocupat cu visul tău, ceilalți nu te vor putea „fura” ca să lucrezi pentru visurile lor.

18. vei dobândi cunoștințe care nu se învață din nicio carte – experiența de viață.

19. și cunoștințe, pe care ți le faci pe parcurs.

20. ai curaj să te exprimi liber, cu vocea și mintea ta.

21. ochelarii prin care privești lumea sunt încă noi.

22. acum, faci mai multe cu mintea ta, înainte ca ei să îți pună ceva în ea.

23. ai mai puține dezămăgiri, și mai  multă ambiție.

24. te bucuri de mai multă libertate, și mai puține obligații.

25.  beneficiezi de programe destinate tinerilor.

26. și, ai avantajul de a-ți putea face cardul de reduceri euro26 🙂

Ce beneficii îți aduce achiziționarea cardului euro26? Răspunsurile sunt multe, așa că e mai potrivit să fac un scurt rezumat:

Îl obții gratuit, rapid, doar accesând site-ul euro26, te ajută să economisești bani și să acumulezi experiențe, te sprijină în dezvoltarea ta și îți oferă mai multe resurse pentru a ajunge mai aproape de visurile tale. Și asta pentru îți pune la dispoziție o serie de reduceri de până la 75% în teatre, muzee, concerte, librării (librăriile Cărturești sunt noii parteneri euro26) – chiar și baruri sau farmacii (lista completă pe site). Și mai ales, îți lasă posibilitatea de a te implica în proiectele lansate pe platforma euro26. Practic, văd în euro26 un sprijin prin care tinerii își cresc șansele de a reuși. Să ne gândim – dacă plătim cu până la 75% mai puțin pe un bilet la un spectacol de teatru, de exemplu, ne rămân mai mulți bani pentru a investi în visurile noastre. Iar lucrul acesta nu fiindcă nu ar merita să ”cheltuim” în cultură (adică să plătim în preț întreg) ci pentru a spori accesul la cât mai multe forme de dezvoltare.

Ca toate acestea să se întâmple cât mai curând posibil în viața fiecărui tânăr, Cardul Euro26 se emite gratuit tuturor tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 30 de ani. (data la care posesorul cardului împlinește vârsta de 30 de ani fiind ultima zi în care cardul mai poate fi folosit.)

DSC_8123-002

Acestea fiind zise, aștept cu drag comentariile voastre pentru a vă înscrie în concurs, cu numărul de card euro26 generat atunci când vă faceți cardul, însoțit de exemplele de tineri care își împlinesc visurile, cunoscuți de voi. Haideți să inspirăm și să ne inspirăm. 🙂

foto: Vlad Mihăilescu

Facebook Comments


10 thoughts on “Concurs Euro26 #cititultefacemaifrumos – ofer cadou 2 cărți”

 • 5000000010745
  Persoana care lucrează la împlinirea visului său este un prieten, care de cand a împlinit vârsta de 14 ani, s-a întreținut singur, ajutându-si și familia. Momentan, lucrează și încă are puterea de a lupta pentru visele lui, și face lucruri care il fac fericit. Cred ca despre asta e vorba când se vorbește despre vise: fa totul sa fi fericit!

 • 5000000102136. Persoana care face tot ce ii sta in putere pt a-si construi visul este chiar prietenul meu… Student in anul 4 la medicina, a realizat ca fara multa munca si perseverenta nu poate ajunge niciunde. Isi doreste sa ajunga un foarte bun chirurg plastician si imi dovedeste in fiecare zi cat de mult lupta pt asta 🙂

 • 5000000010615

  Merge mereu pe deviza “mai bine sa iti para rau ca ai incercat decat ca nu ai incercat” !!!

 • Persoana care lucrează zi de zi la construirea visului său este prietena mea cea mai bună ,Carmen!Este o tânără foarte curajoasă,conştiincioasă şi muncitoare.Anul acesta a început facultatea şi, dorind să-şi termine mai repede studiile, pentru a putea să -şi ia viaţa în proprile mâini,studiază primii doi ani într-unul.Pe lângă asta,doreşte să îşi găsească şi un job ca să poată să se întreţină singură.Pentru mine este un model şi o invidiez pentru curajul şi determinarea sa.
  Numărul cardului meu este 5 000000 035878

 • 5 000000 099986. Fi increzator in sansele fiecaruia, fi mai bun cu cei din jur, fi un model pentru altii. Respectul este foarte important, ai grija de cei din jurul tau si incearca sa fi tu schimbarea apoi sa sper ca ceilalti o v-or face.

 • 5000000007943
  Cred ca cel mai important lucru in viata e sa lupti pentru tine si pentru ceea ce sustii, daca nu tu atunci cine ?!? Stiu un baiat care avea situatie financiara precara acasa insa asta nu l-a oprit sa ajunga astazi un doctor bun care poate candva v-a ajunge un doctor minunat. Cu acestea fiind zise cred ca cel mai minunat lucru e sa lupti pentru sansa pe care viata ti-o ofera.

 • 5000000014699

  Persoana care lucreaza la implinirea visului sau este prietenul meu cel mai bun din copilarie. Acesta este student in anul 4 in domeniul economiei, in Statele Unite si isi doreste sa devina din ce in ce mai bun in ceea ce face.

 • 5000000014903
  O persoana, care este un exemplu pentru mine este prietenul meu.
  Student in anul I la medicina, lupta in fiecare zi sa-si atinga visul, acela de a deveni un medic minunat.

 • Sa-ti dai seama ce sa faci cu viata ta si care e menirea ta e ca si cum ai castiga la loterie. Tinerii care ma inspira pentru ca lucreaza constant la visul lor si care-mi dau si mie energie sunt atat prieteni cat si sursa de inspiratie: Antoaneta Bartos, Lucia Milosovici. Cand le vad ca au mai facut un pas spre visul lor sunt mai motivata sa lucrez la visul meu. Va multumesc pentru ca motivati in fiecare zi si ca ma incurajati!

  La numarul acesta de card o sa am grija sa folosesc reducerea pentru visul meu
  5000000118588.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!