prieteni dragi, nu știu alții ce vor face în data de 18 iulie, dar un lucru e sigur: doi dintre voi vor merge la concertul BLUE de la Sala Palatului, București 🙂 pentru că am un bilet pentru două persoane, pe care îl voi oferi cadou aici, pe blog.

cum mie îmi cam plac poveștile și întâmplările care ne emoționează, mi-ar plăcea ca premiul acesta să devină motiv frumos de bucurie pentru cineva. de  asta, propunerea mea sună cam așa:

spune-mi pe cine ai vrea să iei cu tine la concert și de ce te-ai gândit la persoana respectivă, iar eu voi alege răspunsul care promite să aducă zâmbet sigur! (răspunsurile le aștept prin mesaje sau comentarii  la acest articol!)

îmi puteți trimite răspunsurile până marți, 17 iunie, ora 12.00.

* *

BLUE revin în România pe 18 iulie pentru că sunt în turneul de promovare al albumului ”Roulette”, așa că la concertul ce va începe de la ora 20:00 la Sala Palatului, se vor auzi cele mai recente cântece ale lor – dar nu vor lipsi nici piesele care le-au adus peste 15 milioane de exemplare vândute, 3 albume ce au dominat topurile din întreaga lume (“All Rise”, “One Love”, “Guilty’) și 10 discuri de platină în Marea Britanie.

Biletele se găsesc în rețelele eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro și casa de bilete Sala Palatului.

Prețuri:
Categoria:VIP exclusive 350 RON
Categoria:VIP 275 RON
Categoria I: 200 RON
Categoria II: 150 RON
Categoria III: 125 RON

Brio Sonores au fost invitați să cânte în deschiderea celor de la BLUE, ei fiind câștigătorii marelui premiu al celei de-a 4-a editii “Românii au Talent”.

Bio Sonores înseamnă 8 voci: Valeriu Moruz, Dumitru Mitu, Mihai Gandraman și Constantin Paladi – tenori, Adrian Timpau și Alexei Digore – baritonii grupului, iar Ion Tucan și Timofti Veaceslav aduc basul formației.

blue official poster HR small 2 (1)-001

**

Abia aștept să văd la cine va merge biletul câștigător 🙂

Să aveți Inspirație și Gând Bun!

update 8 iulie: organizatorii au anunțat anularea concertului BLUE: 

Organizatorul a fost nevoit sa anuleze concertul din cauza interesului scazut al publicului.

“Desi exista multi fani Blue in Romania, interesul scazut a publicului fata de acest eveniment a dus la anularea concertului fiind in imposibilitatea de a-l sustine. Ne cerem scuze fata de spectatorii care isi doreau sa-i vada live intr-un concert in Romania”.

Biletele achizitionate se returneaza la punctele de vanzare de unde au fost cumparate si se va recupera valoarea biletelor. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului (fara alte comisioane sau servicii) pe care cumparatorul îl poate prezenta ca fiind intact şi valid.

Mulțumesc pentru participarea la concurs și regret că nu am putut duce bucuria până la capăt, însă sigur vor mai exista ocazii viitoare. 

 

Facebook Comments