Crăciunul de sub brad

Crăciunul de sub brad

Există un loc unde stau împachetate amintiri cu tine de toate vârstele. Pe cele de la început, nici nu ți le mai amintești, pentru că erai prea mic pentru aducerile aminte de acum. Însă timpul a trecut și odată cu asta au prins a crește și amintirile tale. Așa, te revezi în cadre în care stai sub brad, cu nasul în cadourile care te-nvățau că Moș Crăciun există. Astăzi, lucrurile s-au schimbat și a venit vremea în care poți dărui altcuiva emoția pe care o simțeai tu sub brad, cândva. Iar acesta e cel mai de preț lucru – felul în care reușim că-i creem cuiva drag o emoție ce-i lasă în privire sclipire de fericire.

Suntem în perioada anului în care putem fi copii cu puteri de oameni mari 🙂 copii – pentru că încă mai credem în Moș Crăciun, și oameni mari – fiindcă avem puterea de a dărui, și astfel îl facem pe Moș Crăciun să existe.

Am mai spus-o și cred tot mai mult în faptul că spiritul Crăciunului stă în bucuria de a dărui. Și așa ne întoarcem la locul de care povesteam la început, care an de an, adăpostește noi amintiri și bucurii – Crăciunul de sub brad, despre el vă vorbesc.

cadou 2Sub bradul de Crăciun nu se așează doar cadouri, ci mai ales momente – și pentru acele momente urmează să ne pregătim acum. Mereu, atunci când am ales un cadou, am făcut o asociere cu felul de a fi, pasiunile și importanța persoanei respective în viața mea. Tot cu această idee, vin și propunerile de cadou de la AVON, pe care le-am primit, prin ”moș curier” acum câteva zile acasă:

Planet Spa

LBD

 

 

 

 

 

 

 

 

Așa am descoperit că AVON s-a gândit, în primul rând, la femeile importante din viața fiecăruia dintre noi – fie că e vorba de mama, sora, iubita sau prietena. Acele persoane care prin simpla lor prezență aduc un plus de eleganță, finețe și prospeține în jurul lor.

Prima propunere e setul Planet Spa Fantastically Firming, cu extract de cafea din Columbia (preț nou: 22,99 lei; preț vechi: 63), care conține cremă de corp cu extract de cafea și ser pentru gât și decolteu pentru un plus de fermitate și elasticitate, aranjate într-o cutie de cadou din partea Avon.

Al doilea cadou ce poate fi așezat sub brad, gata ambalat, e setul Little Black Dress (preț nou: 54,99 lei) –  apă de parfum (categoria floral-orientală, notele principale sunt: ciclama, ylang-ylang și prună), deodorant cu bilă și loțiune de corp (la comandarea setului, cutia de cadou este gratuită).

Mai multe idei pentru cadouri de Crăciun veți descoperi în broșura AVON, sau pe www.avon.ro, de unde puteți comanda online.

Timpul va trece repede, în zilele ce au mai rămas până la Sărbători, așa că ne prinde bine să avem de unde ne inspira în alegerea cadoului. Și să ne amintim un lucru – cel mai mult contează ce emoție îi dăruiești, prin cadoul pe care i-l pregătești, celui pe care îl iubești 🙂
Vă doresc să ajungeți să ambalați cadourile în fericire, pentru un Crăciun sub brad, petrecut cu drag!

cadoumulțumiri: foto – Dacian S. Foldi, ținuta – Atelier Aiurea, make-up & hairstyle – Anca Elena- Balan

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!