cum arată vara Samsung

cum arată vara Samsung

cumva, ne-am obișnuit ca vara să colorăm atmosfera și să ne colorăm zilele în culori vesele, ce trădează pofta de viață. am mai pierdut printre rândurile de aici gânduri despre zâmbete și visuri colorate, însă de data asta vreau să ne gândim la cât de fidelă e imaginea pe care o avem asupra realității.

și ca să simplificăm puțin lucrurile – le complic altă dată, pe aceeași temă, promit! 😀 – zic să privim spre acele imagini pe care am vrea să le păstrăm la fel de viu colorate ca-n realitate. iar în cazul ăsta, Samsung vine cu o soluție prin care culorile dau viață imaginii – noua tabletă GALAXY Tab S:

_P4A3283

la lansare am mers alături de prietena mea Elena Cobianu – fără să știm că se va discuta și despre culoare, noi ne-am înfățișat ca atare:

_P4A3057

Galaxy Tab S va fi disponibil în Romania începând cu jumătatea lunii iulie 2014, în magazinele partenerilor Samsung –  aici aflați și mai multe detalii.

Galaxy Tab S Bookcover

aș vrea să vă mai spun că www.cameliacapitanu.ro și-a mai făcut făcut un prieten, ca urmare a unei colaborări mai vechi  🙂

numele lui e Sam

sam blog-001

eu am încredere că vă veți bucurați frumos de vara asta colorată, care pe alocuri poate fi și ușor neașteptată. pardon – cu descoperiri neașteptate.

mai exact, e vorba tot despre câteva date rezultate în urma unui studiu Samsung din care reiese că aproximativ 22 de milioane de femei din toată Europa își folosesc frigiderul pentru păstrarea obiectelor vestimentare și a produselor cosmetice, potrivit unui studiu* realizat de echipa care a creat frigiderul Samsung Food Showcase. Această tendință este în creștere și arată apariția unei noi dive, în toată Europa: Kitchenista.

Infografic Kitchenista

 

 

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!