cum au grijă româncele să fie frumoase

cum au grijă româncele să fie frumoase

iar dacă mă gândesc mai bine, cred că prima întrebare care ar merita un răspuns ar fi ”de ce au grijă femeile să fie frumoase?”. și veți înțelege imediat din ce motiv vreau să privim în special spre românce.

personal, aș vrea ca ea să fie frumoasă, înainte de toate pentru ea. pentru că atunci când alegi să fii, chiar să devii într-un anume fel pentru ceva sau cineva, frumusețea s-ar putea să plece odată cu lucrul, ori persoana de care te-ai atașat. în schimb, când conștientizezi că tu ești prima persoană care se va bucura de frumosul pe care îl porți cu tine, atunci nimic nu îți va mai putea răpi această stare.

mai departe, ajung și la întrebarea din titlu. întrebare la care am primit răspunsul prin câteva date statistice – cel puțin interesante, aș spune eu.

de exemplu: știați că în ultimele 3 luni, numărul total de rujuri Avon cumpărate, unite, acoperă distanța New York – București? (sunt curioasă și care ar fi numărul total de zâmbete colorate, adunate astfel) 🙂

DSC_0003-003

foto: Vlad Mihăilescu

ruj Perfect Kiss: Lacy Mauave 21436

ei bine, ”vinovați” pentru atât de multe zâmbete colorate create, sunt chiar reprezentanții Avon. am povestit acum 2 ani despre cum am ajuns să fiu reprezentat Avon la vârsta de 13 ani (și bine-am făcut c-am ales așa, la vremea acelor ani!).

tot ei, au mai ajuns la câteva performațe:

Photo

_Photo_

Photo_

 dacă tot am deschis articolul cu o întrebare, vin acum cu o alta: ce îi motivează pe reprezentanții Avon să fie atât de eficienți, dincolo de dorința femeilor de  a fi frumoase?

răspunsul e cam așa: reprezentanții Avon primesc în fiecare lună cadouri, au la dispoziție discount-uri de până la 40% , livrarea produselor se face oriunde în țară, în maxim 72 de ore,  au posibilitatea să deschidă (gratuit) propriul magazin online pe www.avon.ro, comenzile pot fi plasate online – factura achitată cu orice tip de card și în plus, se pare că 8 din 10 femei din Romania folosesc produsele Avon.

dacă vreți să deveniți reprezentanți și să beneficiați de toate acestea, puteți să vă  înscrieți completând formularul de pe site, iar ulterior veți primi mai multe detalii.

și indiferent de drumul pe care vă aflați acum, alegeți să fiți frumoase, pentru voi, înainte de toate. așa, vă păstrați frumusețea și la destinație. 🙂

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!