dor ambasador

dor ambasador

Pentru mine, un lucru făcut cu sufletul înseamnă un prilej de a ieși în față cu adevărata ta față. De a nu avea teamă de ce va crede lumea, și de a avea încredere în cum vede și simte inima ta. Din fericire, mi-a făcut un obicei din a-mi  purta felul de a fi în acest fel, așa că acum îl consider o dovadă de curaj, și nicidecum de slăbiciune – cum ar spune alții, unii.

Mai exact, vorbesc despre curajul de a-ți purta sufletul pe față (despre care am mai scris, aici), care te va ajuta mereu să-ți amintești cine ești și pentru ce trăiești – iar de aici să pornească și faptele tale.

Cu gândul acesta am răspuns și atunci când Iutta mi-a propus să fiu Ambasadoarea Moldovei în campania ”Dor de Românesc”:

aparitii ambasadoarea moldovei

M-am bucurat să-mi pot povesti dorul, și mi-am lăsat emoțiile la vedere (îmi place să spun că emoțiile sunt termometrul sufletului, și-atunci, îmi place să am febră) când mintea și inima și-au adus aminte de bunicul meu. În timp ce vorbeam, în materialul de mai jos, prin fața ochilor mei treceau exact momente din copilăriea mea, care mă făceau să vorbesc așa:

Despre bunicul meu am mai scris aici și aici – ”neîntâmplător”, ambele articole au în titlu cuvântul ”inimă”. 🙂 Iar ia pe care am purtat-o la filmare, a luat și ea parte la emoția pe care o simt atunci când revin în casa bunicului meu:

bunicul 3-003Vreau să vă mai spun că toată această campanie realizată de Iutta mi-a oferit o ocazie minunată – aceea de a-mi putea purta Dorul de Moldova de mână, prin oraș:

DSC_7020-001

Alături de fotograful Vlad Mihăilescu am scos dorul  pe stradă și-am realizat câteva fotografii – pentru care trimit mulțumiri și către Phoenix Beauty Salon, unde Natalia Cantir mi-a pregătit pletele blonde (apropo de păr, când m-a văzut prima dată blondă, bunicul a exclamat: ”dar ce faci tu acolo la București de ai albit mai mult ca mine, la 89 de ani?!”) 🙂

DSC_7022-002

DSC_7014-001

poze vlad pt iutta-001

Dragă Iutta, îți mulțumesc pentru că mi-ai dat ocazia să fiu parte din această poveste gândită și realizată frumos, cu sufletul.

Să vă uitați cu dor, la lucrurile care vă aduc zâmbetul înapoi! 🙂

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!