fetelor, ne răsfăţăm joi?

fetelor, ne răsfăţăm joi?

vă spun sincer, o poveste tare faină e pe cale să se întâmple în minunatul Bucureşti. şi dacă mă gândesc la cât de neplăcut e să aflam de existenţa unei întâmplări care-l are pe  „vino´n coace” abia după ce a avut loc, mi-e clar că aş face bine să intru puţin în amănunte încă de pe acum.

buun, vă anunţ de la început că partea care-mi place cel mai mult e faptul că ne putem alege ce personaj vrem să fim –  în realitate! măcar pentru o seară ar trebui să ne rezervăm dreptul de a ne înconjura cu acele lucruri care ne aduc cu adevărat zâmbetul pe buze. ca să fiu mai exactă: povestea poartă titlul  – Photo Shooting Party, garantează momente perfecte mai ales pentru doamne, domnişoare şi are patru capitole: „Romantique Mirage”, „Colors & Shades”, „Pillow Fight” şi, desigur cel mai palpitant  „One night in Vegas”. iar aici intervine momentul cu alesul personajului care crezi tu că te reprezintă cel mai mult. aa, nu ai descoperit încă care e “genul tău”? nu-i problemă, dacă vrei, le poţi testa pe toate. chiar şi într-o singură noapte. 🙂

vinovatele acestui plan sunt cele două Cristine de la Aiuristique Events. fetele sunt hotarâte să transforme seara de 7 martie, începând de pe la ora 19:00, într-un bal desprins din alte vremuri. şi sunt sigură că vor reuşi – doar au ajutoare de nădejde: cafeneaua “The Rooms” va găzdui evenimentul, cinci fotografi de excepţie vor realiza shooting-uri de instantanee artistice,  finaliştii de la Master Chef ne aşteaptă cu antreuri fine iar pentru ca povestea să fie îmbrăcată corespunzător, vom avea garderoba asigurată de Atelier A!UREA şi CDS (Cindarella’s Dream Shoes).

ei bine, iată o petrecere de poveste, la care nu mai trebuie să te gândeşti de acasă cu ce te îmbraci şi cum te aranjezi. de asta se vor ocupa stiliştii şi specialiştii pe care îi veţi descoperi la faţa locului (make up artists, consiliere şi pregătire pentru shooting din partea Getei Voinea împreună cu echipa sa de profesionişti etc).  şi… vă asigur că surprizele nu se opresc aici – dar cum ar mai fi surprize dacă aş continua să le scot la iveală? 😀 ).

am aflat şi gândurile Cristinei Ivan (organizator): “Ne-am gândit că este un moment prielnic să răsfăţăm un pic femeile, să  se simtă in largul lor alături de persoanele dragi. Vrem să creăm contexte jucăuşe ce urmează a fi înrămate în albumele personale ale invitatelor noastre.”

dacă vreţi să ne întâlnim acolo, mergeţi şi la pagina evenimentului şi nu uitaţi să vă înscrieţi la aiuristique.events@gmail.com & detalii/info la nr. de telefon: 0733 30 30 38/39.

eu voi avea grijă să surprind atmosfera şi cele mai frumoase zâmbete alături de X Music & Video.

ne vedem direct în poveste, joi, 7 martie! 🙂

 

 

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!