grijă de lux

grijă de lux

e drept, nu de puține ori m-am ținut departe de cuvântul ”lux” – pentru că poate impune anumite bariere sociale, dacă nu e înțeles corect. dar acum am primit invitația și provocarea de a scrie despre acest subiect, și-am să merg mai aproape de ceea ce se întâmplă atunci când ai grijă de lux – ce aduce nou în viața ta și mai ales, cum te face să te simți.

când vine vorba de lux, unii s-ar putea gândi la ceva inaccesibil, și cred că tocmai aici trebuie intervenit. o viață în care te bucuri de lux, înseamnă, înainte de toate, o mai bună selecție a lucrurilor pe care le lași să ajungă la tine. iar procesul ăsta are scopul de a elimina obiceiuri, lucruri, comportamente sau chiar persoane care cumva, te trag în jos. cred că de aici plecând, putem umaniza puțin sensul cuvântului lux.

mi-ar plăcea să văd o asociere fidelă între cuvintele lux și respect  – atât față de tine, cât și în raport cu ceilalți. cumva, să ne obișnuim că respectul e un lux care ne-ajută să trăim mai frumos. și-atunci, el devine firesc.

spuneam la început că rândurile de față au plecat de la o invitație – și anume, au fost inspirate de gama AVON LUXE.

Gama LUXE de la AVON înseamnă eleganță, lux și grandoare, și le oferă femeilor toate produsele de machiaj pentru a le pune în valoare frumusețea.

eu am încercat gama LUXE chiar într-un proiect AVON, iar rezultatul a arătat cam așa:

Desktop-002

pentru purtătoarele de machiaj, recomand fondul de tex LUXE (uşor, hidratant, conferă luminozitate, este non-comedogenic şi asigură protecţie UV datorită SPF 20), fardul de pleoape LUXE (are formulă pudrată ce conţine extract de mătase care o face să creeze un efect satinat pe pleoape) dar mai ales rujul LUXE (culoare  vibrantă, textură cremoasă) – eu am deja vreo 4 culori din gamă, și-mi colorez mereu zâmbetul cu ele.

Colectia LUXE într-o perioadă în care vedem în jur tot mai multe exemple de femei care uită să își pună în valoare feminitatea, cred că e important să ne amintim de eleganța unei atitudini în care se citește grija pentru lux.

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!