Hai să te întâlneşti cu Oana Pellea sau Andreea Esca la Digital Divas

să ai în jur oameni care să te inspire, e  mare bucurie. să vezi în ei motivaţia de care ai nevoie pentru a-ţi construi propriul drum. mereu există o persoană potrivită, la un timp şi mai potrivit.  şi ca-n orice lucru firesc, trebuie să existe o situaţie, un prilej care să te transforme din spectator, în actor. actor al propriului spectacol pe care să-l duci mai departe.

înainte de a scrie pe cameliacapitanu.ro, acum vreo 4 ani, plecam la drum cu gândurile mele pe un alt blog (camelia13capitanu.wordpress.com) – care a deschis ferestre către oameni pe care i-am descoperit, apreciat şi redescoperit cu fiecare nouă ocazie. aşa am cunoscut-o, virtual, pe Alina Ilioi.  la început a fost un  comentariu pe care Alina l-a lăsat la un articol postat de mine. apoi am văzut  că există “Gânduri Ascunse” (blogul Alinei) care adună oamenii în acelaşi loc, dintr-un simplu motiv – le vorbeşte pe limba sufletului lor. deşi timpul nu ne-a adus încă faţă-n faţă, păstrez o legătură anume cu Alina: momentul în care ne-am întâlnit adresele blog-urilor, e practic momentul în care mi-am dat seama cât de multă nevoie aveam să scriu. iar de aici, rândurile au început să se ceară singure, iar oamenii potriviţi să se arate.

e clar că există un rost în toate şi avem  nevoie de situaţiile în care mai schimbăm perspectiva. în plus, descoperindu-i pe cei din jur – te vei cunoaşte mai mult pe tine. iată un motiv bun de luat în seamă şi pentru invitaţia pe care mă pregătesc să vi-o adresez:

AVON  a creat Digital Divas –  un eveniment centrat pe mediul online care își dorește să dezvăluie diva digital din voi. Evenimentul va reuni la București pe 21 iunie nume sonore din mediul online precum Cristian Lupșa, Cornel Ilie (Vunk), Andreea Esca, Oana Pellea și va pune accentul pe momentul în care ei și-au dat seama că online-ul este important, are un impact asupra brand-ului personal și pe modalitățile prin care au reușit să aibă succes cu această abordare.

Evenimentul va avea loc pe 21 iunie, la Biavati Events și îl va avea ca invitat special pe Yvan Rodic . Mai multe detalii  puteți găsi  pe site-ul evenimentului: http://www.digitaldivas.ro/2013/.

Dacă vrei să mergi la Digital Divas, mâine, 21 iunie, povesteşte-mi  într-un comentariu cum te-ai ales cu o prietenie draga, în urma activităţii în mediul online.   Abia astept să citesc poveştile voastre, iar apoi voi anunţa cine este câştigătoarea.  🙂

Tot în sprijinul nostru vine şi platforma Avon Connects  – locul unde poți beneficia gratuit de expertiza unor specialiști din diverse domenii. Ei sunt mereu la dispoziția utilizatorilor cu soluții la întrebările și curiozitățile lor care nu privesc numai probleme legate de beauty sau fashion, ci și de  fitness & nutritie, beauty tips & tricks, parenting, home & deco, rețete, proiecte sociale & voluntariat. ww.avonconnects.com.ro este locul unde Avon vă așteaptă la o cafea virtuală unde putem povesti ca fetele despre toate subiectele care ne ridică semne de întrebare.

Facebook Comments


2 thoughts on “Hai să te întâlneşti cu Oana Pellea sau Andreea Esca la Digital Divas”

  • Prima data i—am vazut pozele artistice de pe profilul de hi5 de pe atunci. Nu o cunosteam , dar nu m am putut abtine sa nu i spun cat de mult imi plac.Am oprit o pe holul liceului, in pauza si i am zis. Cred ca eram prea entuziasmata pt ca o speriasem, am inceput sa vorbim si fara sa stie Andreea a fost omul care ma facut sa mi aleg facultatea si mai tarziu ong ul in care am facut voluntariat 3 ani .Astazi nu mai suntem asa bune prietene dar de fiecare da data cand o vad intamplator imi aduc aminte de cat de mult a contat momentul acela pt mine.Ne am cunoscut in online si acum 5 ani.

  • Povestea mea e simpla , i—am vazut site ul i am trimis un mail cum ca vreau sa colaboram si de atunci suntem prietene si in aproape fiecare zi avem cate o bucurie impreuna 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!