HipTrip Travel Film Festival

HipTrip Travel Film Festival

nu de puține ori am spus despre mine că sunt un căpitan călător – ba chiar tot sub această titulatură voi veni și cu un proiect, însă pentru moment, aș vrea să vă provoc să zâmbiți, plecând puțin cu gândul spre destinația de vacanță cea mai dragă vouă. pentru că eu chiar cred în energia și starea de bine pe care ne-o dau amintirile din călătorii, și numai gândindu-ne la ele. 

în calitate de căpitan călător, m-am lăsat de multe ori pierdută în frumosul unor locuri care mi-au devenit apoi povești. cum îmi place să spun – m-am obișnuit să-mi las ochii să se-ncarce de frumosul peisajelor din călătorii. pentru că  dacă așa, pot vedea și alții cât frumos e la tine în privire. 🙂

rândurile de mai sus sunt doar câteva dintre motivele pentru care m-am bucurat când HipTrip Travel Film Festival mi-a propus să fiu unul dintre ambasadorii primului festival din România dedicat filmelor de călătorie, ce va avea loc între 23 și 25 mai, la Cinema Union și Cinema Eforie. și am fost cu atât mai onorată, cu cât ceilalți ”colegi” de campanie sunt oameni pe care îi apreciez tare mult – Ana Ularu, Olimpia Melinte și Vlad Ivanov. 

ambasador hip trip - travel film festival

așa că am mers și le-am povestit, călătorind cu mintea printre amintirile din locurile ce mi-au rămas în suflet:

și da, te vei bucura altfel de locurile pe care le vizitezi, dacă alegi să fii călător, și nu doar un simplu turist.

mai multe detalii despre festival veți descoperi pe site-ul hiptrip.ro, dar și pe pagina lor de facebook.

” HipTrip este sursa ta de inspirație pentru viitoarea nouă aventură, pentru următoarea destinație de călătorie.În cele trei zile de eveniment vei avea parte de proiecții de filme artistice și documentare tematice și vei intra în contact cu reputați profesioniști din domeniile de travel, cinematografie și blogging de călătorie, prin intermediul workshop-urilor pe care ți le-am pregătit. HipTrip Travel Film Festival este dedicat tuturor celor care vor să evadeze din cotidian, pasionaților de aventură care au simțit bucuria descoperirii a noi locuri și culturi și sunt în căutare de cărări de bătut, fie ele convenționale sau nu.” (www.hiptrip.ro)

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!