În Dar de Crăciun

În Dar de Crăciun

Câteodată ne plângem că lumea, societatea s-a transformat într-un fel fără de fel, în care mulți uită că se numesc ”oameni” și-ar trebui să se comporte ca atare. Se mai întâmplă și să rămânem la stadiul în care doar criticăm lipsa de inițiativă a celorlalți, deși fiecare în parte nu are vreun gest care să trădeze dorința de a schimba cu-adevărat ceva. Și lista ar putea continua, dacă n-ar exista altceva care să mă emoționeze acum.

Un lucru de care mi-a fost dor, o întâlnire la care oamenii nu-și lasă sufletul acasă, ba chiar vin cu el deschis și cu mintea decisă să dăruiască motive bucurie. Știu sigur că așa stau lucrurile, pentru că am experiența unui an trecut, când m-am emoționat simțind energia atâtor persoane care au vrut să ofere prilej de fericire mai departe.

De fapt, totul e atât de simplu când vrem să dăruim.. și atât de sănătos pentru tot ce simțim în interior.  Știu că nu e nicio noutate dacă vă spun că mai e foate puțin până când ar trebui să primim ceea ce ne dorim mai mult de la moșul cel darnic și bun. Dar asta înseamnă că mai avem și puțin timp în care să ne demonstrăm mai ales nouă, că am înțeles ce înseamnă bucuria Sărbătorilor. Dincolo de marketing, cheltuieli și cifre ale încasărilor, în luna decembrie trebuie să ne gândim la ce purtăm în suflete.

Eu mă bucur că și în acest an, voi lua parte la cea de-a II-a ediție a unui cadou oferit ”În Dar de Crăciun”. Știu că la acest spectacol caritabil data de 21 decembrie va fi doar un pretext pentru a ne vedea la Casa de Cultură ”Dumitru Stanciu” din Găești, conștienți că începând cu ora 18:00 vom înțelege împreună că dăruind, primim o bucurie imensă înapoi. Iar dacă ne gândim la copilăria micuților care riscă să fie uitați de Moș Crăciun, dacă noi ne lăsam furați de egoism, cred că avem sufieciente argumente pentru a egala, și de ce nu, depăși, experința de anul trecut.

Și anul acesta voi fi gazda acestui eveniment, iar în vinerea ce urmează voi anunța publicului numele multor artiști talentați, prezentați deja pe pagina ”În Dar de Crăciun. Găești.”

Vă mai spun că în 2011 LaChatterie mi-a asigurat ținutele, motiv pentru care îi sunt recunoscătoare și în prezent. De asemenea, îl felicit pe Octavian Constantin, Bobore – cum îl alintă prietenii, pentru că se ocupă cu atât drag de organizare, dăruind apoi zâmbete.

Abia aștept ziua de vineri, 21 decembrie, 2012!

 

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!