în pași de prietenie

în pași de prietenie

ce legătură există între un prieten bun și o pereche de pantofi? și nu, nu voi duce ideea prieteniei într-o zonă materială:

  • și prietenii, și pantofii, trebuie să te reprezinte – fiecare pas pe care îl faceți împreună, să-ți scoată la suprafață personalitatea, să povestească într-un mod sincer despre cine ești tu cu adevărat.
  • ai nevoie de pantofi potriviți pentru fiecare moment al vieții. la fel și de prieteni alături de care un moment de bucurie se transformă-n veselie, iar un episod mai puțin fericit, e mai lesne depășit.
  • când drumul e mai lung decât de așteptai și simți că obosești, o pereche de pantofi comozi te poate salva. asemeni unui prieten de suflet, care știe să fie alături de tine în momentele grele – făcă ca tu să-i ceri asta.
  • să îți dea libertate de mișcare, de exprimare – cu ei, să înțelegi cum se aplică în practică, expresia ”a te simți în largul tău” – și cu prietenii, și cu pantofii.
  • unii buni, vor rezista mult și bine, așa încât într-o zi, când cineva te va întreba de când împărțiți momente împreună, vei avea nevoie să te gândești și să faci un calcul în minte – care te va surprinde chiar și pe tine.

și aș mai putea continua lista, dacă pantofii nu m-ar aștepta la ușă să pornim către drumurile zilei de astăzi. iar înainte să-i iau la purtat, mai am un lucru de adăugat.

rândurile de mai sus au fost inspirate de un eveniment la care am mers – firește, alături de o prietenă dragă mie, Alina Ilioi (îi puteți citi vorbele cu suflet pe blog-ul ei).

sub sloganul ”pentru că iubim pantofii”, Deichmann ne-a invitat să petrecem ca-ntre prietene o dimineață răsfățată cu povești și planuri de viitor:

girls just wanna have fun

da, a fost și despre pantofi, dar nu întâmplător – pentru că Deichmann a pregătit colecția de primăvară/vară, care sper să vă îndrume pașii către multe zâmbete. în cazul nostru, a cam funcționat:

2

  și nu uitați: alegeți-i numai pe cei care vă pot deveni prieteni 🙂 

3

pentru oferte, prețuri și variante numai bune de purtat, răsfoiți site-ul Deichmann. mie mi-a rămas gândul la perechea de botine din dreapta 😀

4

să aveți parte de alegeri inspirate, în pași de prietenie!

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!