încă 5 minute. sunt gata imediat!

încă 5 minute. sunt gata imediat!

spune Ea de cele mai  multe ori 🙂

dar există și replica venită de la polul opus, care m-ar putea întreba oricând – dar de ce aceste încă 5 minute și încă 5 minute iar și iar?

aceste +/- 5 minute din fața oglinzii sunt pentru că cineva de acolo de sus ne-a lăsat în grijă feminitatea. care se vede, înainte de toate în gesturi, emoții, gânduri și zâmbet. dar care trebuie îngrijită și așezată și pe chipul fiecărei ”Ea” din viața ta.

 locul meu de muncă a implicat mereu și trecerea pe la machiaj (și asta nu pentru că nu aș îndrăgi imaginea simplă, naturală) – așa că m-am familiarizat destul de mult cu întâmplările din fața oglinzii. și astfel,un lucru mi-a devenit foarte clar: machiajul pe care îl vedem la televizor, nu-și are locul pe fața de zi cu zi a doamnelor și domnișoarelor. ce cred eu, e că într-o zi firească din viața noastră, machiajul nu trebuie să te transforme într-o altă persoană, ci doar să accentueze ceea ce ești tu cu adevărat. pentru celălalt tip de machiaj scos din tipare, există evenimentele speciale.

iar legat de ideea asta, vine un eveniment la care Avon, alături de Carmen Dincă (make-up artist Avon), a vrut să pună în valoare personalitatea fiecăreia dintre noi, dar de data asta reflectată prin machiajul pe care am ales să ni-l facem. și spun că a fost vorba despre personalitate, pentru că fetele au pus singure în scenă culorile care au simțit că vor să le înfrumusețeze chipul, iar Carmen ne-a avut pe toate sub ”observație”, venind cu sfaturi adaptate fiecărei persoane în parte.

am început și eu să mă joc – dar totodată să mă și relaxez, pentru că asta a fost cam prima dată când nu am avut timp-limită pentru machiaj – nu trebuia să mă grăbesc pentru a ajunge undeva, la o anumită oră.

Avon make-up

Fetele de la The Practice & Avon s-au gândit foarte bine să ne pună la dispoziție o zi întreagă pentru discuții, retușuri și povești în oglindă.
make-up training

cum spuneam și mai sus, sfaturile au fost utile mai ales pentru a înțelege ce tip de machiaj i se potrivește fiecărei purtătoare de feminitate 🙂

Avon Beauty Bootcamp

nu uita că indiferent câte ”încă 5 minute” vei avea în oglindă, machiajul nu trebuie să facă altceva decât să povestească despre cum și cât îți place să fii tu cu adevărat.

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!