Instagram

Instagram

poz(n)e:  momente. fotografii. stări. amintiri. dorințe. zâmbete. nostalgii. locuri. prieteni. răsărit. petreceri. plecări. pofte. uitări.

Pe toate le prinzi de-atât de multe ori în cine știe câte culori. Și arată-ntotdeauna ce viață trăiești. E până la urmă un alt fel de-a vorbi despre tine – de data asta prin imagini. Iar cum mie-mi place să vorbesc destul de mult, mă mai gândesc uneori să-mi scap prietenii de poveștile lungi și dese și să le-arăt direct pe unde-am trecut și ce și cum am mai făcut, pe unde-am petrecut.

Exact la asta îmi folosește intagram-ul – pentru că.. da! într-un final mi-am făcut și eu cont de instagram. (vă știți voi cei care ați insistat să-mpart și pe-acolo poze și-am ajuns acum să vă dau dreptate).

Cu alte cuvinte, acolo voi posta imagini cu diferite simțiri pe care le transform cât de curând în amintiri.

Și fix când dădeam așa buzna  pe geam pe instagram, am dat de înc-o ușă, deschisă de Avon Space: contul Avon de instagram e o sursă de inspirație pentru toate iubitoarele de frumos. Încă de la intrare te-mbie o atmosferă de relaxare și cu cât te plimbi mai mult printre postări descoperi noutăți și sugestii care-ți prezintă noutățile Avon cu zâmbet și poftă de viață.

Așa că, salvați și-aceste două adrese virtuale și ne aflăm de-acolo fețele poveștilor  hashtag-uite 🙂

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!