întâlnire cu oameni dragi mie

Există în viața noastră momente când un motiv de bucurie se transformă-n veselie doar dacă ai lângă tine oamenii dragi. Pentru că împărțind cu ei starea de zâmbet, primești înapoi și mai multă fericire – aș spune chiar că-i asemeni unui calcul matematic unde  Z (zâmbetul) x P (prieteni) = CBS (cantitatea de bucurie simțită).

Dar cum matematica nu mi-a fost vreodată o bună prietenă, prefer să vă povestesc despre o întâlnire cu oameni dragi mie, întâlnire ce a devenit specială din mai multe motive. 🙂

O parte dintre cei care mă cunosc, știu deja că îmi place să lansez tot felul de invitații la masă. Așa că am zis să adun la cină mai mulți oameni apropiați inimii mele, din diferite dar nu mai puțin importante motive. Persoanele în cauză au fost Ana – căpităneasa mai mare – sora căpitănesei din spatele blog-ului, Vlad –  fotograf cu spirit priceput și Alina cea cu gânduri ascunse, dar cu vorbe directe.

Ținând cont că pe Ana o știu din prima mea zi de viață, să vă povestesc cum s-a făcut ca Alina și Vlad să intre în viața mea. Totul s-a întâmplat chiar aici. Nu, nu pe canapeaua mea confortabilă de unde îmi aștern în mod normal cuvintele pe Internet, ci chiar aici – între un start bar și un header, pe blog-ul de unde navighez cu tot felul de gânduri spre voi.

Ah, și cum amândoi erau din Bucovina (loc drag și tare drag mie), mi-am spus că trebuie să le fac și lor cunoștință. Și așa am făcut! În mod evident, s-a dovedit că se înțeleg ”de minune”, dar să ne întoarcem la povestea întâlnirii noastre.

Ne-am strâns toți patru în jurul mesei, și-am dat drumul la televizor.  Ei, aici intervine ceva tare curios, chiar și pentru mine – pentru că eu nu prea am mai folosit această cutie mistică a informației de aproape 5 ani. Și-atunci, de ce m-am gândit să deschid televizorul fix la întâlnirea asta cu prietenii? Cea mai bună explicație, e aici:


Cam asta se întâmplă când ai în față un Samsung TV Apps şi Social TV. Mie, mi-a adus oamenii dragi mai aproape. Deși fizic, nu ne-am aflat în aceeași cameră, pe noi asta nu ne-a împiedicat să luăm masa împreună. Am avut un televizor Samsung  Smart TV, cu aplicaţia Skype instalată, și-am ajuns direct la întâlnirea cu ei.

Puteți afla mai multe detalii de aici.

Tot ce pot să îmi doresc este ca și voi să aveți aproape prietenii și familia, tot timpul, ori de câte ori aveți nevoie de ajutorul, susținerea și compania lor.

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!