întâmplare cu dichis

întâmplare cu dichis

Chiar dacă n-o spun mereu, femeile adoră să fie răsfățate. Fie de-o vorbă, un gest sau de ce nu, să-și asigure singure toate cele necesare unui adevărat răsfăț. Trebuie cum s-ar zice, să știe ce vor, pentru ca apoi să și primească. Cu toate astea, surprizele au rolul de-a dubla bucuria unei întâmplări purtătoare de voie bună, din care nu poți ieși decât cu zâmbetul pe  buze și cu încredere-n privire.

Ei bine, o astfel de surpriză am primit și eu de la AVON, prin noua gamă LUXE.Iar pentru ca totul să devină cu adevărat memorabil, lansarea produselor a prins iz de poveste: la ceas de seară, s-au strâns în ambalaje deghizate-n aur, ingrediente rare, prețioase, începând cu diamantele negre la safirele albe, de la mătase la delicata orhidee, toate așteptând să întâlnească domnița potrivită.

Știam deja că Loredana Groza este imaginea noii colecții, dar nu bănuiam ce mă așteaptă..

Desigur, totul a început cu pregătirile.. aici a fost și momentul în care am fost cucerită de noile produse, mai ales de fondul de ten LUXE. 🙂

Și când produsele își puseseră deja amprenta asupra mea, a urmat o nouă surpriză – anume – rochia din colecția specială Avon Luxe for Nissa (parteneriat creat între Avon și Nissa cu ocazia lansării LUXE). De aici încolo, au fost cadre după cadre, dintre care m-am regăsit mai ales așa:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De atunci, povestea prinde viață ori de câte ori o doamnă sau domnișoară alege să-ntâlnească gama LUXE – și nu mi-e frică să spun că se va solda chiar cu o amintire de neuitat. 🙂

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!