invitație cadou la o ”Poveste de Vară”. cine vrea să meargă?

invitație cadou la o ”Poveste de Vară”. cine vrea să meargă?

la început de săptămână am organizat un concurs pe blog care a ”provocat” bucuria a patru persoane, și mi-ar plăcea să încheiem săptămâna cu la fel de multă bucurie. de asta, vă invit din nou la concurs 🙂

prietenii de la Redd’s n-au uitat că ne-au promis o vară de fiesta, așa că sâmbătă, 21 iunie, de la ora 21:00, ne invită la Muzeul Țăranului Român din București, pentru a intra într-o ”Poveste de Vară”.

cei prezenți acolo vor avea parte de un spectacol găzduit de scriitoarea A.G. Billing, acompaniat de muzică live – Fernando Mihalache la acordeon, proiecţii video – Alicia Keys și Michael Bubble pe micul ecran și momente de dans și mișcare scenică. 10341418_731741373552208_4453485276554386823_n-001

A.G. Billing e cea care va da glas poveștilor din primul său volum, explicându-ne de ce a ales această modalitate de a veni în fața publicului: Ideea de a urca pe scenă si de a-mi prezenta textul ca un actor a încolţit atunci când am văzut-o pe Stefanie Preissner intrepretându-si propriul text, „Solpadeine is my boyfriend”, în cadrul festivalului „Scrie despre tine!” Aşa am creat actoautorul, scriitorul care nu se sfieşte să fie sincer până la capăt, interacţionează cu publicul în mod direct, exprimându-şi emoţiile şi trăirile din textul scris printr-un joc scenic.”

Spectacolul ”Poveste de Vară” promite să deschidă mai mult de 4 uși către o lume în care vocea interioară se face auzită.

1465208_637330369659976_2118447558_n

eu vă ofer cadou un bilet pentru două persoane la spectacolul ”Poveste de Vară”, iar în schimb vă invit să îmi răspundeți la întrebarea: Ce credeți că n-ar trebui să lipsească dintr-o seară în care vă bucurați de  o poveste de vară? aștept răspunsurile voastre în comentarii sau mesaje la acest articol.

*biletele costă 30 de lei şi pot fi achiziţionate şi în avans de pe www.bilete.ro. 

sâmbătă, ora 11:00, voi anunța la cine merge invitația.

Să avem o vară de poveste!

Facebook Comments


2 thoughts on “invitație cadou la o ”Poveste de Vară”. cine vrea să meargă?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!