la ceai cu Zaysha

la ceai cu Zaysha

O cunosc de ceva timp, însă pentru prima dată am văzut-o cu totul altfel – bănuiam că apelase la un exercițiu prin care își dorea să exploreze mai mult din ceea ce are de oferit lumii, iar acum era gata să iasă în față cu noua ei față. Și dacă tot a ajuns până aici, am luat-o cu mine și am ieșit împreună să bem un ceai.

Camelia6-WEBM-am simțit tare bine în prezența ei, și mi-a confirmat, că detaliile fac întotdeauna diferența. Am apreciat că a reușit să găsească un echilibru între relaxare și eleganță, și să prezinte o imagine curată. 🙂 Așa că am comandat un ceai care să se potrivească discuției noastre.

Camelia1-WEBIată, așa arată un ceai cu Zaysha, văzut de fotograful Mihai Florin 🙂

Camelia-Final-WEB2

Și v-am spus că este atentă la detalii 🙂

Camelia2-WEBÎn încheiere, vreau să o mai prezint o dată pe Zaysha – un brand românesc, unde veți găsi accesorii ce pun în evidență frumosul feminin, care a lansat de curând colecția Hypnotize.

Mulțumirile merg către Laura și Bianca – pentru rochia care a fost personaj în fotografiile de mai sus, Mihai Florin – pentru ședința foto (și mai ales pentru modul în care a surprins povestea) și Ceinăriei Green Tea – locația unde ne-am desfășurat, și în care eu mă simt deja ca acasă. 🙂

Camelia4-WEB

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!