La Mulţi Ani, Alina Manole!

La Mulţi Ani, Alina Manole!

În una din emisiunile în care am avut-o ca invitată pe Alina Manole, chiar aşa am prezentat-o: un artist care are puteri magice, drept pentru care a reuşit să transforme luna, într-o lună pătrată. Şi pe bună dreptate. Nu cred să existe persoană care să o fi ascultat pe Alina şi să nu fi aflat deja în ce fază pătrată a ajuns luna, cândva rotundă.

Pe Alina Manole şi cântecele ei am aşezat-o de multă vreme undeva în zona de regăsire a sufletului meu. De câte ori vreau să-mi las gândurile cântate de cineva, merg aici să o ascult şi cu inima şi cu mintea.

În lumea pe care Alina reuşeşte să o creeze prin muzică, nu mai miră pe nimeni că luna e pătrată, că prietenii invizibili vorbesc şi iau chiar decizii, că marea poate fi vândută ori că le facem pe plac piticilor – pe care fiecare îi are, indiferent de context.

Astăzi este ziua acestui artist frumos, care la fiecare concert îşi deschide sufletul şi-şi lasă publicul s-aleagă din el ce i potriveşte  mai frumos – un vers, un refren, un cântec ori un album. Pentru că spune şi povestea nevăzută  – voit sau nu – a multora dintre noi.

Dragă Alina, îţi urez să  ai multă bucurie în suflet, să umpli în continuare scena cu emoţii valuri-valuri, inspiraţie în a alege oamenii potriviţi pe care să-i ai aproape, inimă împăcată, prieteni mulţi, la şi mai  multe concerte! (pentru că Alina îi numeşte prieteni pe toţi cei care vin să se-ntâlnească muzical, la concerte)

La Mulţi Ani, Alina Manole!

Facebook Comments


2 thoughts on “La Mulţi Ani, Alina Manole!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!