La Mulţi Ani, Geta Voinea!

Pe Geta Voinea am cunoscut-o atunci când am filmat un party aiuristic iar atmosferade atunci s-a văzut cam aşa:

Aş spune că Geta  are în mod clar o viziune asupra imaginilor dintre noi. Asta pentru că noi, în parte, purtăm zilnic imagini pe care le povestim fără să rostim măcar un cuvânt, celorlalţi. Şi pot exista atât de multe vorbe despre felul în care nu vorbeşti, dar.. arăţi.

Despre “a arăta” şi a fi într-un fel cât mai al tău, sunt rândurile astea. “Imagine” nu au doar oamenii despre care ne-am obişnuit să comentăm, pentru că îi vedem la TV şi-n reviste. Se-ntâmplă chiar să surprind uneori un dialog între două imagini, înainte chiar ca posesorii lor să se cunoască. Iar de aici ar mai fi de continuat, însă vreau să mă opresc la cei care ne ajută să avem “imaginile” noastre, într-o versiune cât mai fidelă personalităţii care are nevoie să iasă la iveală şi prin asta.

Când vine vorba de o ţinută personalizată, mă gândesc mereu la Atelier Aiurea. Ăsta e locul unde aiurita din mine poate să spună –  “aaaasta e făcută special pentru mine”!  Ei, şi dacă cine se aseamănă, se-adună, chiar de ziua Getei Voinea, Cristinele(Cristina Ivan şi Cristina Drăgoi) au ales să fie alături de ea, cum altfel decât tot într-un mod aiuristic?! Mai ales că de curând Geta a lansat “Fabrica De Stil”. O  găsiţi la – Geta Voinea Factory – locul unde chiar astăzi, de ziua ei, Geta găzduieşte o super petrecere. De drag pentru frumos, ea a ales să sărbătorească în atmosfera anilor 50′, recreată prin ţinutele marca A!urea &  “Geta Voinea 3 în 1” – un nou concept, o zi de naştere şi un brand puternic în AFI Palace Cotroceni, etaj 1 (zona de joacă pentru copii).

La Mulţi Ani, Geta Voinea! 🙂

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!