la un ceai cu Alexandra Ușurelu

la un ceai cu Alexandra Ușurelu

M-am întâlnit cu Alexandra Ușurelu într-o dimineață în care ceaiul își răspândise aroma prin mansardă, parcă și el nerăbdător să afle ce se întâmplă cu noi. Iar de aici până la povești spuse cu zâmbet și suflet, n-a mai fost mult.

Așa am aflat că Alexandrei i se întâmplă niște minuni” – pentru că  așa descrie ea lansarea videoclipului piesei ”Ceva se întâmplă cu noi”, filmat chiar de ziua ei, în Brazilia, în care cântă alături de Mircea Vintilă, pe muzică și versuri compuse de Bobby Stoica. Concertul care va aduce publicului clipul, are loc joi, pe 17 aprilie, de la ora 20:00, la Palatul Ghika din București. (pentru bilete, trebuie să mergeți aici.)

Dar până veți vedea noul videoclip al Alexandrei, vă invit să urmăriți interviul pe care l-am filmat împreună, în care mi-a povestit cum se simte acum, când ceva se întâmplă mai ales cu ea.

Pe Alexandra am întâlnit-o în 2012 și de atunci ne-am tot revăzut – însă de data asta am descoperit la ea emoții pe care privirea nu i le arăta, altădată. Și m-am bucurat când și-a deschis sufletul și a răspuns tare frumos curiozității mele de a afla care e cea mai mare bucurie întâmplată ei, până acum:

mulțumiri: filmare & montaj: Dorin Moldoveanu

am fost la Ceainăria Green Tea

Alexandra dragă, mie mi-ai cam făcut poftă de acest suc din fructe de cacao (mel de cacao, în traducere – miere de cacao)! Așa că am căutat un loc unde se bea mel de cacao în București, dar tot ce am găsit a fost descrierea procedeului de preparare. Voi mai căuta, iar dacă aveți voi idee unde se găsește – pe aici prin apropriere, nu direct în Brazilia, anunțați și aici. 🙂

Nu pot să nu vă spun că pentru mine, noua piesă a Alexandrei e o declarație de dragoste, adresată iubirii din noi. Și asta plecând de la versurile pe care deja le fredonez prin casă: ”trec zorii fără noi când iubim puțin, tot ce-am strâns vreme de-un an, se scrie cu senin, se iartă din plin, se aruncă și se șterge ce-i venin”. 

Ne vedem la concert!

Alexandra Usurelu

foto: Dorin Moldoveanu

Facebook Comments


2 thoughts on “la un ceai cu Alexandra Ușurelu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!