la un pas de a-l pierde

la un pas de a-l pierde

Vine un moment în care realizezi că ești la un pas de a-l pierde, și atunci primul lucru potrivit să-l faci este să cauți să înțelegi  cum și de ce s-a ajuns la o astfel de situație. Tu știi că vrei să-l păstrezi în viața ta, așa că vei vedea rând pe rând care sunt cauzele și cum au lucrat ele – fără să îți dai seama, împotriva ta.

Și nu mi-e deloc greu să îmi amintesc de câte ori stresul m-a convins să fac lucruri pe care nu mi le-aș fi dorit! Iar de aici până la neglijare, și mai puține ore acordate lui, n-a mai fost decât un pas.

Apoi au urmat mici dar repetate conflicte, în care eu vedeam că el nu mai înțelege nimic din ce-i spun, și mă făcea să cred că nu mă mai ascultă deloc.

De aici lucrurile au început să iasă și mai mult în afara a ceea ce-mi doream eu, și era limpede că deja îl pierd, puțin câte puțin. Concluzia care îmi suna în minte era că nu mai suntem fericiriți împreună – deși undeva acolo îi doream tot ce e mai bun pentru el.

Mai exact, el – părul meu, pentru că despre el vă povestesc aici, îmi trimisese multe semnale că relația noastră avea de suferit, dar pentru că nu vedea nicio schimbare, făcea primii pași înapoi – acțiune denumită concret – căderea părului.

Ei bine, atunci m-am hotărât să nu las lucrurile să se degradeze atât de tare, și am intervenit. Am avut un aliat alături de care am făcut echipă, și astfel el a început să dea primele semne.. că vrea să rămână!

Cum l-am convins? I-am făcut cunoștință cu șamponul Priorin 🙂 Și s-au înțeles bine pentru că ingredientele naturale din PRIORIN șampon oferă părului substanțe nutritive esențiale și dau strălucire și volum. Efectele sunt atribuite ingredientelor sale: extracte naturale din plante, extractul de mei, provitamina B5 și glicoproteine. Tratamentul cu Priorin  folosit pe o perioadă de minim 3 luni garantează rezultate vizibile, fiind soluția viabilă și sănătoasă împotriva căderii părului.

Bayer a lansat Priorin – pentru că părul rezistent este o prioritate.

Priorin_ShampooÎn cazul de față a fost vorba de căderea părului – și din fericire situația e acum sub control. 🙂 Însă împrejurările în care putem pierde anumite lucruri, sunt la tot pasul prin viață. Așa că ce vă doresc, e să nu pierdeți pe niciun drum, motivele voastre sincere de a zâmbi și a fi Oameni Buni.

_DSC5484-002

foto: The Storyalist

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!