mărțișor: două bilete cadou la teatru – Piesă pentru frate și soră

mărțișor: două bilete cadou la teatru – Piesă pentru frate și soră

UPDATE vineri, 6 martie: în urma extragerii, cele două bilete – însemnând o invitație pentru două persoane la spectacolul ”Piesă pentru frate și soră” au fost câștigate de Elena Cobianu:

bilete la teatru extragere castigatoriVă mulțumesc tuturor pentru participare și… vă anunț încă de acum că duminică, 8 martie, voi posta un nou concurs pe www.cameliacapitanu.ro! 🙂


 

Pe 7 martie de la ora 20:00, la TNB se joacă  în Sala Mică spectacolul ”Piesă pentru frate și soră” – o piesă de teatru pe care vă invit să o descoperiți într-un mod aparte – sau să vă lăsați descoperiți de ea.

Mai exact, propunerea e ca fiecare persoană prezentă în sală să trăiască în felul său acest spectacol. O invitație la a ne asuma câte un rol, și a vedea cum ne face să ne simțim, pentru că de data aceasta nu doar actorii – Ioana Mărcoiu și Istvan Teglas – sunt cei care interpretează un rol. Și publicul, e invitat să joace rolul care l-a adus în sala teatru – și anume, acela de spectator.

Personal, am văzut ”Piesă pentru frate și soră” drept o provocare pe de o parte frumoasă, pe alocuri dureroasă: pentru că tot văd în jurul meu oameni care nu își asumă rolul pe care îl au de dus în fiecare zi a vieții, și care mai degrabă cad pradă fricilor, decât curajului de a trăi. Iar în spectacolul despre care vă scriu, aceste lucruri nu sunt doar vorbite, cât mai ales.. trăite!

teatru concurs 3

impresia mea după spectacol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vă las aici și câteva gânduri ale actorului Istvan Teglas”Această piesă îmi reamintește cel mai mult de responsabilitatea pe care trebuie să o am fata de spectator. Este o piesă puternică și mă obligă să caut un scop -adică cel din afara piesei-, scopul meu personal pentru care ma aflu aici în seara asta în fața spectatorului. E greu să reflectezi asupra acestui lucru pentru ca îți cere să fii sincer, iar sinceritatea nu e întotdeauna plăcută. Invitația care se adresează spectatorului la începutul spectacolului este una aparent simplă, de a-și imagina lumea celor care sunt pe partea cealaltă a scenei. Imaginația este un cuvânt cheie deoarece va fi firul roșu a întâlnirii noastre pe parcursul spectacolului.”

La ”Piesă pentru frate și soră” de Tennessee Williams, ce se joacă sâmbătă, 7 martie de la ora 20:00 la TBN, Sala Mică, ofer cadou 2 bilete 🙂 Ce propun eu, e să îmi spuneți printr-un comentariu la acest articol cui și de ce ați vrea să dăruiți ca mărțișor invitația la teatru. Aștept răspunsurile până joi la ora 23:59, iar vineri la 10:00 revin cu un update ce anunță câștigătorul.
Să avem o primăvară cu roluri pe care să le trăim cu sinceritate și curaj. 🙂

Facebook Comments


11 thoughts on “mărțișor: două bilete cadou la teatru – Piesă pentru frate și soră”

  • vă mulțumesc tuturor pentru participare! la începutul articolului, veți găsi un update, care anunță numele câștigătoarei 🙂

  • As vrea sa-i daruiesc biletul martisor prietenei mele din copilarie, care a rezistat cu stoicism, pana acum, unei aventuri de 26 de ani – plini cu zambete si aventura.

  • Mi l-aș dărui mie și prietenului meu, pentru că suntem pasionați de teatru și orice piesă vazută este un motiv de bucurie.

  • Mi l-as oferi mie cea din viitor 🙂 Dar in acest moment gandul meu se duce la prietena mea de suflet, constiinta si memoria mea, Irinuk Girl, cu care imi doresc sa petrec mai multe clipe impreuna (responsabilitatile si distanta ne tin departe de la un timp si mi-e dor)

  • As vrea sa i.o ofer surorii mele Sinziana fiindca ar merita sa fiu eu babysitter pentru nepoti ca ea sa poata iesi in oras cu sotul, doar ei doi. Momente destul de rare cand ai copii mici. Sinziana, sora mea dar si cumnatul meu sunt un ajutor si sprijin in tot ce eu creez si vreau sa le fiu si eu sprijin astfel

  • As vrea sa-i daruiesc biletul martisor surorii mele, pentru ca rolul pe care l-a jucat in viata mea, m-a invatat mai multe decat mama, tata, profesorii sau orice alta carte ori experienta si resursa de invatare.

  • Iubitului meu Andrei, pentru ca sunt momente in viata cand trebuie sa-ti asumi rolul pe care il joci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!