UPDATE vineri, 6 martie: în urma extragerii, cele două bilete – însemnând o invitație pentru două persoane la spectacolul ”Piesă pentru frate și soră” au fost câștigate de Elena Cobianu:

bilete la teatru extragere castigatoriVă mulțumesc tuturor pentru participare și… vă anunț încă de acum că duminică, 8 martie, voi posta un nou concurs pe www.cameliacapitanu.ro! 🙂


 

Pe 7 martie de la ora 20:00, la TNB se joacă  în Sala Mică spectacolul ”Piesă pentru frate și soră” – o piesă de teatru pe care vă invit să o descoperiți într-un mod aparte – sau să vă lăsați descoperiți de ea.

Mai exact, propunerea e ca fiecare persoană prezentă în sală să trăiască în felul său acest spectacol. O invitație la a ne asuma câte un rol, și a vedea cum ne face să ne simțim, pentru că de data aceasta nu doar actorii – Ioana Mărcoiu și Istvan Teglas – sunt cei care interpretează un rol. Și publicul, e invitat să joace rolul care l-a adus în sala teatru – și anume, acela de spectator.

Personal, am văzut ”Piesă pentru frate și soră” drept o provocare pe de o parte frumoasă, pe alocuri dureroasă: pentru că tot văd în jurul meu oameni care nu își asumă rolul pe care îl au de dus în fiecare zi a vieții, și care mai degrabă cad pradă fricilor, decât curajului de a trăi. Iar în spectacolul despre care vă scriu, aceste lucruri nu sunt doar vorbite, cât mai ales.. trăite!

teatru concurs 3

impresia mea după spectacol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vă las aici și câteva gânduri ale actorului Istvan Teglas”Această piesă îmi reamintește cel mai mult de responsabilitatea pe care trebuie să o am fata de spectator. Este o piesă puternică și mă obligă să caut un scop -adică cel din afara piesei-, scopul meu personal pentru care ma aflu aici în seara asta în fața spectatorului. E greu să reflectezi asupra acestui lucru pentru ca îți cere să fii sincer, iar sinceritatea nu e întotdeauna plăcută. Invitația care se adresează spectatorului la începutul spectacolului este una aparent simplă, de a-și imagina lumea celor care sunt pe partea cealaltă a scenei. Imaginația este un cuvânt cheie deoarece va fi firul roșu a întâlnirii noastre pe parcursul spectacolului.”

La ”Piesă pentru frate și soră” de Tennessee Williams, ce se joacă sâmbătă, 7 martie de la ora 20:00 la TBN, Sala Mică, ofer cadou 2 bilete 🙂 Ce propun eu, e să îmi spuneți printr-un comentariu la acest articol cui și de ce ați vrea să dăruiți ca mărțișor invitația la teatru. Aștept răspunsurile până joi la ora 23:59, iar vineri la 10:00 revin cu un update ce anunță câștigătorul.
Să avem o primăvară cu roluri pe care să le trăim cu sinceritate și curaj. 🙂

Facebook Comments