Mi-e sete de sentimente

Mi-e sete de sentimente

Oare cât de atenți mai suntem la sentimentele care ne umblă prin suflet?
Și mai ales, la cum îi facem pe cei din jurul nostru să se simtă.
Și să simtă.
Hai să stăm vreme de câteva gânduri împreună, și să vorbim și despre lucrurile care trec prin noi.
Nu doar pe lângă noi.
Suntem, fiecare în parte, inimi pline de sentimente. Spre care uneori doar privim, dar și mai bine-i să le trăim. Iar eu le-aș scoate în față pe cele care ne așează zâmbetul pe față:

Prietenie.  Iubire. Fericire

Acestea sunt sentimente chiar salvatoare – pentru că prin ele binele devine din vorbă, faptă. Iar eu nu pot trăi altfel decât cu credința că suntem unii lângă alții pentru a ne face bine.

Uite, dacă noi ne întâlnim (ne)întâmplător, și am avea gândul – ”oare cum aș putea să-i dăruiesc un zâmbet?”, n-ar face asta din întâlnirea noastră una fericită? Și spun asta amintindu-mi de un cuvânt drag mie: ”Niciodată nu-i degeaba cineva lângă tine.” (Pr. Papacioc)

Cumva, sentimentele acestea ne cresc inima doar în momentul în care le oferim. Așa că să nu ne zgârcim. Și mai bine ne-am face un obicei din a căuta să trăim cu prietenie, iar la fiecare întâlnire de privire să dăruim fericire. Și așa viața va prinde a semăna (cu) iubire.

De dragul celor mai frumoase trăiri, vreau să lansez provocarea de a le avea aproape de noi în cât mai multe forme. Vreau să zic – bun, deci prin ce fapte se poate așeza prietenia/iubirea/fericirea între noi? Iar aici îmi doresc să ne găsim răspunsurile care să ni-l dăruiască pe ”a le face”.

Iar între timp, revin la titlul în care ”mi-e sete de sentimente”, care face trecerea de la nevoia de simți sentimente bune în viața din fiecare zi, la unele mijloace care poate nici nu ne-au trecut prin minte.

De exemplu, v-ați gândit cum ar fi să gustați dintr-un pahar de prietenie? La propriu. 🙂
Sau cu cine să umpleți un pahar de iubire? Și cât de mare ar fi zâmbetul după un pahar de fericire.


Ei bine, lucrurile acestea se întâmplă la Vinuri cu Sentimente.  Vinuri cu cele mai bune sentimente.
Și îi felicit pentru că adaugă un strop de poveste momentelor pe care le trăim. Practic, ei ne provoacă ca în loc de ”Hai să bem un pahar de vin”, să spunem – ”Hai să bem un pahar de fericire”.  🙂


Iar asta deja ne aduce la starea de bine, cea despre care vorbeam în rândurile de mai sus.

Vă invit cu drag să descoperiți mai multe detalii despre un proiect a cărui echipă este formată din iubire, prietenie și fericire: ”un vin cadou ce exprimă încă de pe etichetă sentimentele frumoase pe care cu siguranță le împăratășești cu persoanele dragi.” că tot aminteam despre ce ne oferim unii altora 🙂

Vinurile din sticlele cu sentimente provin de la Crama Tohani, o gamă de vinuri de la o cramă premium din România ce este indentificată în industrie ca și un producător cu istorie, tradiție, calitate și respect pentru pasiunea de a face vin bun. Crama Tohani deține distinctia de Furnizor al Casei Regale.

În plus, la Vinuri cu Sentimente bucuriile sunt deja pregătite în multe forme, dintre care puteți alege daruri de bucurat inimile pe care le iubiți!

 

La Multe Sentimente de iubire, prietenie și fericire, trăite împreună, să avem!

foto: Andrei Ghioarcă 
locație: Ceainăria Green Tea

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!