ne-am înţeles de la prima întâlnire

ne-am înţeles de la prima întâlnire

Chiar dacă ne dăm sau nu seama, într-un anume fel suntem  cu toţii obişnuiţi  ca unele lucruri să tot cadă peste noi. unele ne vin în cap, altele de hac şi din când în când cu drag. Bine, din fericire într-o astfel de situaţie  nimeni nu se alege cu capul spart – în general.  Revenind acum,  oricât de multă imaginaţie am avea,  totuşi  venirile astea nu se întâmplă aşa, pur şi simplu. Ca să devină adevărat, mai mereu acel ceva trebuie provocat. Teoretic e destul de logic. Practic.. ştie  toată lumea că e bine să ai grijă ce-ţi doreşti.

Buun, eu se pare că am ştiu destul de concret ce îmi doresc, pentru că nu mai departe de ieri zbura pe deasupra mea un motiv de a exclama: ” ah, ce catifelată e pielea ta”. Aşa se face că am testat unul dintre produsele noii subgame de îngrijire a pielii de la AVON – Planet Spa Bali Botanica:

Ne-am înţeles de la prima întâlnire şi n-am cum să regret că mi-a aterizat în braţe:

 fotograf: Vlad Mihăilescu

Şi pentru că am adus vorba de Planet Spa, mă gândesc la cât de bine ar fi să ai acasă propriul SPA, unde relaxarea să depăşească cu mult toate problemele care te-au împiedicat din când în când să mai zâmbeşti aşa încât la finalul zilei îţi dai seama cât de mult poţi să oboseşti.  Pentru că tot mai des ajungi la nivelul în care ai nevoie de ceva care să vină din exterior şi  să te elibereze de tot ce simţi în interior. În acele momente produsele de îngrijire devin perfecte dacă sunt şi pe post de relaxare.

Iar dacă ne gândim la relaxare, vară şi soare parcă-parcă s-ar potrivi şi puţină muzică; tot Avon a pus la cale  turneul – “Află culoarea oraşului tău”, într-o serie de evenimente în care Antonia,  noua ambasadoare de brand Avon, va ajunge în 45 orase din România, pe tot parcursul verii.

Astăzi, 26 iulie este prima zi de concert când o întâlniţi pe Antonia la Iaşi (aviz amatorilor) iar apoi în:  Craiova – 1 august, Bucureşti – 2 august, Timişoara – 8 august, Cluj – 9 august, Ploieşti – 15 august,   Braşov – 16 august,  Sibiu – 17 august,   Galaţi – 22 august şi  Constanţa- 23 august.

Să ne continuăm vara cu relaxare şi stare de bine  🙂

 

 

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!