nu mă ține nimeni de mână, dar am oameni care mă poartă în suflet.

dacă există lângă tine oameni care ți-au păstrat un loc în sufletul lor, atunci te poți considera cu adevărat norocos. pentru că ei sunt cei care te caută nu doar când au nevoie de tine, ci și atunci când le e dor de tine.

oamenii care te poartă în suflet știu că abia dincolo de ambalaj, încep poveștile de viață. așa că au răbdare să vadă și să înțeleagă ce ești tu cu adevărat. pentru ei, vorbele sunt doar cuvinte de legătură între pașii care ne intersectează zâmbetul înfăptuit – dincolo de cel rostit.

iar într-o zi, vei merge pe stradă și vei simți că ești un om fericit. și vei vrea ca fiecare în parte, s-ajungă să-nțeleagă pe propria viață ce înseamnă această fericire. acel sentiment de liniște și bucurie că ai alături persoanele  potrivite – iar tu să conștientizezi asta.

și mai e ceva – când căutările din exterior rămân fără răspuns, e semn că trebuie să vezi ce se întâmplă exact în interiorul tău. pentru că atunci când urmărești doar aspectele materiale, începi să preiei din trăsăturile acestei lumi.

gândește-te – tot ce e material, se consumă la un moment dat. iar timpul nu uită niciodată să ne oprească în situații care ne devin lecții de viață –  când ne arată cu privirea pe inimă, că noi suntem suma emoțiilor care ne trec prin suflet.

acolo, în suflet, se-ntâlnește cea mai sinceră variantă a realității fiecăruia dintre noi. așa că n-ai cum să nu te bucuri când cineva a găsit un loc pentru tine acolo.

pe stradă, nu mă ține nimeni de mână, dar am oameni care mă poartă în suflet. iar asta mă face să zâmbesc și îmi dă energie să merg mai departe, pe drumul viselor așteptate.

Facebook Comments


2 thoughts on “nu mă ține nimeni de mână, dar am oameni care mă poartă în suflet.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!