O Aniversare Caritabilă

macii înfloreau, veneau verișorii la mine, mama pregătea masa, sora mea prepara un delicios tort cu frișcă, colegii îmi cântau ”mulți ani trăiască” și cine voia să mă necăjească mă striga ”Ileana”.

anul acesta mi s-a făcut dor de toate detaliile astea mărunte, care-mi colorau copilăria. și din anii pe care i-am trăit până acum, am învățat că trebuie să pleci după lucrurile de care ți-e dor și că înainte de toate, copilăria ne va vorbi mereu despre  cine suntem cu adevărat. vremea și oamenii care s-au  tot întâmplat în jurul meu, au lăsat undeva într-un timp necunoscut acest amănunt. dar m-am hotărât, să nu mai țin uitat în buletin, numele pentru care rosteam înainte de culcare ”înger îngerașul meu”.

din motive de vis și dor, anul ăsta am îndrăznit să recreez momentele de atunci. așa a trecut de la idee, la fapte, ”O Aniversare Caritabilă”.

vă invit să fiți de față la fabricarea unor clipe emoționante, pentru că de ziua mea, vreau să pot oferi ceva.

nu vreau să primesc cadouri. nu. în locul lor, vă rog să faceți o donație pentru Gabriel – un băiețel de 13 ani, diagnosticat cu Tumora Parieto-occipitala dreapta (PNET) Supratentoriala. următorul tratament pe care trebuie să-l urmeze, un tratament greu, costisitor și de lungă durată, presupune 8 cure a câte 3 pastile fiecare, cu pauze de 6 săptămâni între ele (adică 24 pastile). Costul unei cutii cu 20 comprimate costa 654 euro. o cură de 3 pastile costă 100euro iar donația ta, reprezintă o parte din viața lui.

ăsta e modul meu de a mă bucura de oamenii pe care îi am alături și de a rememora întâmplările din copilărie. și dacă ne gândim cum ar arăta viața noastră fără tot ce ne-a bucurat sufletul la vârsta numărată pe degetele de la mâini, realizăm cât de important e să trimitem căteva raze de soare acolo unde e de prea multă vreme ploaie.

cadoul pe care îl voi purta mereu în suflet, e să ne zâmbim duminică, 19 mai, de la ora 20:00 la Merci Charity Boutique – https://www.facebook.com/mercicharity – Strada Smardan numarul 13, etajul 1 (deasupra French Bakery), Centrul Vechi, Bucureşti.

primele cadouri au venit deja, din partea Alexandrei Ușurelu și a lui Ovidiu Scridon, care vin să cânte din suflet la această Aniversare Caritabilă.

și apoi, o altă bucurie e că am întâlnit-o pe Alina Tiplea de la Merci.  noi toți avem de  învățat ceva de ea – un suflet frumos, care a creat acest spațiu unde ”atitudinile se reciclează”,  iar momentele tale de bucurie se transformă în gesturi de caritate: “ în căsuța MERCI oricine poate face fapte bune, deoarece aici nu vei găsi PRODUSE, vei găsi GESTURI, nu vei găsi PREȚURI, vei găsi ȘANSE.” (Alina Tiplea)

dacă nu vei ajunge duminică la “O Aniversare Caritabilă”, poți folosi contul: RO39RNCB0074129193980001 – Merci Charity Boutique, pentru donații, cu specificația – Sargu Raul Gabriel.

Detalii despre eveniment  cu un click aici.

Vă așteptăm cu emoție și mult drag 🙂
și muzica unor artiști deosebiți, live:

Semnat, 

Căpitanu Elena Camelia

Facebook Comments


1 thought on “O Aniversare Caritabilă”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!