picnic cu bucurie

picnic cu bucurie

toamna îmi lasă o energie care are-n ea şi-nceput, şi sfârşit. ca şi cum ar trebui să începi ceva, dar nu înainte de a fi sigur că ai încheiat un alt ceva. şi te mai face să crezi că tot acum e momentul potrivit – dacă la asta ne-am fi gândit atunci când se mai întâmpla să ne fi răzgândit.

ar fi şi păcat să nu trăieşti la timpul prezent, mai ales când vremea îţi face semne că nu-n toate zilele mai ai cum să-ţi  pui gândurile la soare. şi parcă acum atmosfera e numai bună de stat şi adunat întâmplări, cu prieteni din depărtări. pentru că şi de cei care stau la o jumătate de oră de tine, te poate ţine timpul departe. de asta, ai face bine să îi inviţi la o gură de soare tomnatic cu-un picnic bine tocmit.

eu am experimentat deja treaba asta şi m-am ales cu multă bucurie-n suflet. e drept, iniţiativa nu mi-a aparţinut, dar plănuiesc să fac asta de cel puţin câteva ori – cât toamna-i încă primitoare şi ademenitoare.

mai exact, invitaţia la picnic a venit pentru o dimineaţă de sâmbătă, într-un loc – aş zice tare inspirat. la palatul Mogoşoaia, Hochland România s-a gândit să ne prilejuiască revederea cu oameni dragi, o dată cu luna în care ei sărbătoresc 20 de prezenţă pe piaţa românească.

îmbrăţisări calde, poveşti, amintiri, vorbe bune şi planuri de viitor, alături de prieteni de care mi-era dor. pe Anca o întâlnesc în ultimul timp mult mai rar decât mi-aş dori, dar de câte ori ne găsim, zâmbesc văzând că povestea dintre ea şi Bogdan le-aşează sclipiri tot mai frumoase în priviri.

Apoi, am avut-o alături pe Elena C – de care încep să asociez cam toate amintirile mele importante şi emoţionante. Elena S., e un alt om drag de care-mi place mult că transmite numai enegie pozitivă. iar tot ce povestesc eu aici se poate vedea în imaginile surprinse de Cătălin Georgescu – căruia nu-i scapă niciodată din cadru atmosfera autentică:

bucuria gustului aniversării  nu se opreşte aici: până pe 27 octombrie se desfăşoară campania promoțională “Câștigă premii, dăruiește bucurii”. Consumatorii pot participa la promoție achiziționând orice produs din gama: brânză topită triunghiuri/ felii, cașcaval sau telemea de vacă. Trebuie doar să înscrie codul unic de pe ambalaj pe www.hochland20deani.ro  și află pe loc dacă au câștigat. Pe lângă premiile zilnice, Hochland oferă și 20 de excursii în Europa celor mai norocoși participanți, sub forma unui voucher/cupon de călătorie, cu o valoare unitară de 4,500 RON (TVA inclus).

 

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!