pleci mereu cu ea

pleci mereu cu ea

de-a lungul zilei,  suportă cele mai multe schimbări. pleci cu ea la drum şi de-i  soare, vânt ori ploaie. câteodată se loveşte de priviri tăioase ori zâmbete radioase. cu puţin noroc, un sărut o entuziasmează – asta dacă nu se sărează c-o lacrimă.

are nevoie de lucruri fine şi  gesturi subtile. cel mai bine se simte când un zâmbet mare o ia în stăpânire şi-o rază de soare îi pictează puţină culoare.

e mereu pregătită să-ntâmpine viaţa la prima vedere –  sau cel puţin aşa i se cere. şi fără să-ţi dai seama, de la ea ai cele mai multe aşteptări.

e cunoscută replica “te ajută faţa”. aşa că da.. despre “faţa” care uneori te trădează – dacă ai greşit ceva, undeva –  e vorba aici. ar trebui să fie un element important, având în vedere că ea transmite şi promite cam tot ce se întâmplă-n mintea noastră.

ei.. şi ca orice lucru pe care vrei să-l păstrezi bine, pentru că ştii că ai nevoie de el – şi ea, faţa ta, merită diferite atenţii, din mai multe direcţii. dacă am vorbit deja despre emoţiile care îi dau viaţă, acum mă duc puţin în altă direcţie, la fel de importantă, care pregăteşte într-un fel tot ce se va întâmpla mai târziu cu expresia ta.

despre felul în care îţi îngrijeşti tenul s-au tot povestit şi interpretat păreri în multiplu de “n”. dar există şi voci statistice care spun tare şi răspicat că: 1 din 5 femei din România folosesc produse pentru îngrijirea tenului cel mult de 2 ori pe săptămână,  în timp ce aproape 15% le folosesc doar în momentul în care simt că tenul lor are nevoie de îngrijire; (conform unui studiu realizat de AVON în aprilie 2013, în parteneriat cu Dr. Oana Spânu, medic specialist dermatolog).

dincolo de ritualurile de înfrumuseţare, cele de îngrijire ar trebui să fie pe primul plan – şi nu doar atunci când apare deja  o problemă.

şi dacă tot am ajuns la concluzii, avem şi soluţii. fie că e vorba de Avon SOLUTIONS sau de celelalte  trei game Avon: ANEW, SUN şi CLEARSKIN, toate sunt personalizate pentru fiecare tip de ten. aşadar, mai întâi de toate e îngrijirea, adaptată şi ajustată la nevoile fiecăreia. 🙂

s-aveţi un chip luminos, radiind de sănătate şi de motive de bucurie.

 

 

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!