primăvară

primăvară

e ca o dezmorțire a simțurilor. o clipă în care ne ridicăm mai des privirea-nspre cer. e momentul când lăsăm soarele să ne șteargă chipul de griji încruntat. e acea gură de aer proaspăt care așează speranță în piept. e o întâlnire între trecut și prezent, din care vedem clar câte ne-au rămas, câte au plecat.

tu, ai puteri nebănuite. oamenii zâmbesc atunci când aud de tine, își fac planuri despre cât și cum vor reuși, visează fără teama de eșec, se-ncred în tot ce le spune sufletu-n secret. tu, ești primavară.

cred că ar trebui să ne imaginăm și noi, măcar pentru o zi, că suntem o primăvară. să fim motivul cuiva de bucurie. să uităm de teamă și regrete. să lăsăm emoțiile să ne sclipească-n ochi. să prețuim faptul  că suntem acum, aici. și mai ales, să nu uităm să ne ascultăm inima. să nu mai fie supărată, să nu simtă că a fost uitată.

să fie primăvară mai întâi în noi. una fericită și pe sufletul fiecăruia gândită!

mulțumesc LaChatterie pentru foto și  invitația de a  face  parte din proiectul ”Lesfillesflorissantes ” (Lesfillesflorissantes reprezintă noua linie de accesorii LaChatterie prezentată sub forma unui proiect Instagram pe tot parcursul anului 2013.)

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!