primul serviciu gratuit de make-up, la tine acasă

primul serviciu gratuit de make-up, la tine acasă

Din proprie experiență, știu că la machiaj se-ntâmplă numai lucruri bune, dacă și numai dacă ești pe mâini bune. 🙂

Dincolo de sclipirea din privire scoasă în evidență de-un contur atent marcat ori de zâmbetul în roșu colorat, timpul petrecut la machiaj mi-a adus – de-a lungul timpului, prietenii și amintiri calde + relaxate. Și tot așa aș descrie și atmosfera pe care am descoperit-o la invitația AVON de a testa primul serviciu gratuit de make-up  din România: Avon Beauty Service.

Povestea asta e despre un cadou în lanț – prin care bucuria se dă mai departe și de care beneficiezi gratuit dacă: îți suni prietenele (sau vii chiar în sprijinul cuiva drag, care are nevoie de ajutor pentru un eveniment care impune și ”trecerea pe la machiaj”), stabilești unde va avea loc întâlnirea cu  make-up artiștii care vin cu produsele potrivite pentru voi iar apoi vă bucurați împreună de răsfățul și sfaturile oferite de specialiști.

Și iar vă vorbesc din amintiri, pentru că am beneficiat de acest serviciu, la invitația AVON  – alături de trei prietene dragi: Alina, Oana și Iulia.

Primirea a fost dulce – colorată și-apoi am trecut la treabă! Spre deosebire de o sedință obișnuită de make-up, cu ocazia asta poți să vezi și să comanzi pe loc produsele care ți-au plăcut, așa că eu și Alina ne-am pus deja pe răsfoit broșura Avon 😀

avon beauty service1

Între timp, Iulia (stânga) și Oana (dreapta) făceau cunoștință cu make-up artistele Avon: primind sfaturi și explicații despre ce li s-ar potrivi mai bine, fetele erau nerăbdătoare să vadă rezultatul răsfățului:

iulia și oana

Spuneam de nerăbdare, așa că am făcut repede schimb de locuri 😀 Alina Ilioi, în stânga mea, pe lângă faptul că-mi este prietenă și o puteți citi aici, îmi este și colegă de breaslă –  televiziunea cucerind-o la un moment dat, cum și mie mi s-a-ntâmplat. De aici și glumele noastre în timp ce stăteam cuminți pe scaun: ”Alina, oare când vom ajunge să fim în același timp la machiaj și înainte să intrăm în emisiune?”

pe locuri.. fiți gata..

Cel mai important sfat, învățat chiar când eram în ipostaza de mai jos, e că machiajul trebuie să îți pună în valoare trăsăturile tale, șă-ți așeze personaliatea pe față – cum îmi place mie să spun.
și sfaturi bonus

Uite de asta mi-e și mai dragă Alina – are un zâmbet mo-lip-si-tor 🙂
Alina Ilioi

Și-acum, să vedem rezultatele! Expresia de pe chipul Oanei (tradusă exact în cuvinte a fost ”Asta sunt eu?!”) cred că transmite tot 😀

Despre Oana aș vrea să vă mai spun că vă poate fi de ajutor dacă vreți să comandați produse Avon sau vreți să deveniți reprezentanți Avon. Îi puteți lăsa un mesaj aici, pentru mai multe detalii.
Oana Pintrijel

🙂
rezultatul

N-am cum să nu vă spun că mă mândresc tare-tare cu ce prietene frumoase și deștepte am 😀
Avon G+ç-ÑBeauty ServiceG+ç-Ñ -324

Ei bine, dacă am vorbit de rezultatul acestei întâlniri cu frumusețe și răsfăț, hai să vedem puțin și care-i sunt efectele 😀 Puțin mai târziu, aranjate și abia stârnite pe spus povești, am decis să mergem într-un loc drag mie, unde să ne-aliniem vorbele cu zâmbet și chef de viață. Și.. inainte să plecăm acasă (într-un final), stimabilul din centrul fotografiei, ne-a rugat să facem o poză cu dumnealui:

două ore mai târziu

Cu gând bun, vă recomand serviciul pe care Avon ni-l pune la dispoziție.

Pentru a se bucura de beneficiile AVON Beauty Service, consumatoarele sunt invitate să acceseze aplicația de pe pagina oficială de Facebook, AVON Space (https://www.facebook.com/AvonSpace), și să completeze formularul împreună cu cel puțin 14 prietene. Odată ce înscrierea a fost confirmată, AVON va trimite o echipă de specialişti la adresa la care serviciul a fost solicitat, pentru a oferi grupului de prietene nu doar un make-up spectaculos, ci și sfaturile de care acestea au nevoie pentru a realiza apoi singure un machiaj reuşit, cu produsele care li se potrivesc.

AVON Beauty Service va putea fi accesat pentru cele mai diverse ocazii: petrecerile organizate la birou, petrecerile școlare (precum Balul Bobocilor), aniversări, nunți sau orice alt eveniment privat sau corporate, de fiecare dată când este nevoie de un machiaj impecabil.

 

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!