Schimbăm lumea prin frumusețea gesturilor – concurs –

Schimbăm lumea prin frumusețea gesturilor – concurs –

Da, eu cred că putem schimba lumea prin frumusețe. Prin frumusețea gesturilor noastre.
Când ne punem gândul să facem un lucru, să vedem și ce va lăsa în urmă. Pentru că niciodată nu e doar despre noi. E și despre oamenii de lângă noi.

Am primit de la AVON îndemnul: Schimbă lumea prin frumusețe – și atunci mi-am zis că tare bine ar fi să avem mereu la îndemână acele mijloace care într-adevăr să schimbe lumea. Dar mai ales să o schimbe prin frumusețe.

Așa că mi-am adus aproape câteva frumuseți. Și am văzut că între ele erau toate acele lucruri care mie îmi fac viața mai frumoasă. Pentru mine, un lucru este cu adevărat frumos dacă el are capacitatea de a face și realitatea din jur mai frumoasă. Mai bună. Mai luminoasă.

Și mi-am amintit astfel de un moment în care am fost parte la bucuria unor suflete nevinovate. Gestul meu a fost simplu, dar frumusețea fericirii lor a fost o minune, pentru mine.

I-am întâlnit la Casa Agar (un cămin pentru femei aflate în situații critice și copiilor acestora), și am vrut să gătim împreună clipe pline de zâmbet, care să ne amintească un lucru important – acela că viața are gust bun, când suntem atenți la ingredientele pe care alegem să le consumăm.

Zis și făcut! Am vrut să fim bucătarii propriei noastre bucurii și am pus pe masă următorul plan: să gătim o pizza și savuroasă, și sănătoasă – și cu ceva lecții de viață.

pizza 1

Mi-am dorit ca fiecare dintre copii să simtă că a contribuit pas cu pas la pregătiri, iar ei s-au implicat cu tot ce au mai bun: drag, entuziasm, atenție, prezență de spirit, bucurie – și mai ales poftă! 🙂

pizza 2

Împreună, am văzut de ce e bine să ne alegem noi lucrurile pe care le consumăm, dar și să ni le preparăm. Atunci a fost vorba de o pizza, dar poate peste timp va fi chiar despre viața și cum alegem să ne-o trăim – după gustul nostru al celorlalți. Pentru că apropo – fiecare copilaș a putut să își aleagă ce ingrediente să adauge pe partea lui de pizza, după o ”împărțire a teritoriilor pe blatul de pizza”.

IMG_7646

Acesta a fost un gest despre care am simțit că a lăsat ceva bun în urmă. Și sper că ar putea să schimbe mai departe lumea prin fumusețea amintirii – dar și a trăirii acelor momente.

Și pentru că provocarea de a schimba lumea prin frumusețe a venit din partea AVON, lansez acum un CONCURS prin care puteți câștiga un cadou special – tricoul pe care l-am primit în dar de la Avon (măsura M) și pe care aleg să îl dăruiesc mai departe, și rujul True Color Perfectly Matte – Nuanta: Spendidly Fuchsia

premiu

Pentru participare, vă invit să lăsați un comentariu la acest articol, în care să răspundeți la întrebarea – Cum reușești să schimbi lumea prin frumusețea gesturilor tale?

concurs avon1-002
Aștept răspunsurile voastre până marți, 15 martie, iar miercuri, 16 martie, voi anunța la cine merge premiul.

Să avem spor bun în a schimba lumea prin frumusețea gesturilor noastre!

UPDATE 16 martie – Dragilor, m-am bucurat să pot afla care sunt gesturile prin care voi schimbați lumea prin frumusețe. Astfel, am încredere că în fiecare zi voi reușiți să fiți câștigătoarele unor momente care vă vor umple viața de bucurie. Și sufletul de fericire – pe al vostru dar și pe al celor din preajma voastră.

Acum, așa cum am anunțat, am aflat la cine merge premiul pe care cu drag l-am pus la dispoziție: Simona Mihaela, cea care frumos și cuprinzător spune că ”Lumea se schimba datorita actiunilor noastre, cand facem bine, bine primim.”

 Extragerea a fost făcută cu random.org (atașez mai jos dovada), dar din suflet vă doresc să extrageți din fiecare întâmplare a vieții partea frumoasă, ca să putem răspândi frumosul mai departe prin în lume.

Mulțumesc mult că v-ați alăturat propunerii de a schimba lumea prin frumusețea gesturilor noastre, și v-ați înscris și în concurs. Vă trimit gând bun!

castigator

Facebook Comments


12 thoughts on “Schimbăm lumea prin frumusețea gesturilor – concurs –”

 • Dragilor, vă mulțumesc mult pentru că ați participat și ați trimis gândurile voastre bune și aici. La finalul articolului tocmai am postat un UPDATE în care anunț la cine merge premiul 🙂
  Vă îmbrățișez!

 • Dragilor, vă mulțumesc mult pentru că ați participat și ați trimis gândurile voastre bune și aici! La finalul articolului tocmai am postat un UPDATE în care anunț la cine merge premiul 🙂
  Vă îmbrățișez!

 • Schimb lumea prin dorinta de evolutie si prin faptul ca incep sa descopar si sa traiesc cea mai buna varianta a mea pentruca sunt constienta ca schimbarea trebuie sa porneasca de la mine pt ca in momentul in care eu traiesc cea mai buna varianta a mea devin sursa inspirationala pt cei din jur schimbarea de azi e exemplul de maine
  Schimb lumea prin frumusetea gesturilor mele facute alaturi de echipa oameni de actiune echipa din care fac parte cu mandrie pt ca dorinta fara actiune este nula

 • Eu consider ca oricine crede cu tarie intr-o idee, oricine isi propune cu adevarat sa schimbe catusi de putin lumea, va reusi sa o faca oricat de puternic pare azi zidul de care se loveste. 🙂 :*

 • Cred ca putem schimba lumea daca prima schimbare vine de la noi, din sufletul nostru, intai sa ne schimbam pe noi, sa incercam intai sa ne eliberam sufletul de tot ce ne-ar putea impiedica sa fim mai buni, mai degraba as zice eu o purificare a sufletului, iar dupa cred ca si printr-un simplu zambet poti schimba ziua, lumea celui de langa tine, fiecare schimbare vine cu gesturi mici si sincere daruite din suflet.Fiecare dintre noi are ceva frumos de daruit lumii, important e sa si vrem sa daruim…Am invatat ca a darui e cea mai spectaculoasa si tot odata experienta ce te face sa vibrezi de bunatate si fericire, recunosc ca incerc sa daruiesc zilnic cate ceva celor din jur fara ca macar sa astept ceva la schimb, ma multumeste si ma face sa tresalt de fericire cand vad o raza de speranta pe fata celui de langa mine, cand vad stralucirea din ochii celui de langa mine. A darui e defapt bucurie, fericire, implinire. Hai sa fim mai buni, mai darnici!

 • Schimb lumea din jurul meu prin incurajarea pe care le-o ofer oamenilor din jurul meu, prin gandurile bune si prin zambetele pe care reusesc sa le smulg celor din jur.

 • Motto-ul după care mă ghidez este: “Be the change you want to see in the world” așadar consider că numai prin puterea exemplului pot schimba lumea și îi pot convinge și pe ceilalți să îmi urmeze exemplul. Sus să avem inimile!

 • Ce este mai frumos decât atunci cand dai o mână de ajutor cuiva si vezi pe chipul lui bucuria sufletului tu Camelia mai învăţat sa schimb lumea prin frumuseţea gesturilor mele aşa cum ai adus tu zâmbete pe chipul meu aşa daruiesc si eu zâmbete! ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!