Te invit la un Shooting A!urit

Te invit la un Shooting A!urit

Un Shooting A!urit înseamnă frumusețe și feminitate adaptate fiecărei femei – și are loc pe 7 & 8 martie la Ceainăria ARTea din București! Femeia, ea e cea pusă în valoare, în timp ce se bucură și creeză amintiri speciale, de păstrat o viață întreagă.

Mai exact, echipa formată din: make-up artist, hair stylist și fotograf profesionist, se va ocupa de răsfățul fiecăreia dintre voi – doamne sau domnișoare, dar nu înainte ca sfaturile Cristinei Ivan (stilist, consilier vestimentar și creatoarea brand-ului Atelier A!urea), să vă îndrume în alegerea ținutei perfecte – desigur, întreaga colecție Atelier A!urea va fi pusă la dispoziția voastră, pentru a purta exact ceea ce vă conturează perfect personalitatea! Și ca să rezum totul – o ședință foto în care tu ești în rolul principal! Ce ne dorim, e să te ajutăm să (re)descoperi femeia din tine, la final oferindu-ți un CD cu fotografiile ce vor deveni cu siguranță un motiv de bucurie chiar și peste ani.

Personal, mă bucur că pot fi parte din acest proiect, pentru că am lucrat alături de Cristina de multe ori și știu cât de frumos e să îți poți surprinde în imagini expresii și ipostaze sincere, autentice, care vor vorbi peste timp despre starea ta de la un moment dat 🙂

camelia capitanu in aiurea

camelia capitanu in aiurea2

Înainte de a vă spune toate detaliile ce țin de organizarea și desfășurarea Shooting-ului A!urit, vreau să vă povestesc puțin și despre cum se vor simți acelea dintre voi care vor alege să se lase pe mâinile echipei noastre:

  • Răsfățate – fiecare femeie vrea ca dorințele, părerile și aspirațiile ei să fie luate în considerare, mai ales când aceste lucruri au legătură directă cu propria persoană.
  • Frumoase – dar pe lângă frumusețea exterioară, mai ales cea interioară va fi scoasă la iveală. Pentru că felul în care vei arăta, va fi conturat exact după personalitatea ta, adică după ceea ce porți în interior.
  • Fericite – acea fericire a femeii care se redescoperă și se bucură de ce vede în oglindă!
  • Încrezătoare – pentru că încrederea vine la pachet cu o imagine care te reprezintă, mai ales când îți descoperi și îți pui în valoare calitățile și atuu-urile – acesta fiind și scopul urmărit de întreaga echipă a shooting-ului 🙂

shooting aiurea

Pagina specială a evenimentului este aici, și pentru că ne vom întâlni pe 7 și 8 martie, avem și daruri pentru fiecare dintre voi! Longeviv.ro oferă cadou câte un burete Konjac – și vom avea și produse naturale de calitate, din grijă pentru frumos și feminin. În plus, la finalul celor două zile vom face o extragere iar una dintre participante va primi cadou un accesoriu marca Atelier A!urea!

Programul pentru shooting-ul A!urit ce se desfășoară sâmbătă & duminică – 7-8 martie la ARTea, este : 12:00 – 20:00. Intrarea se face doar pe baza de rezervare telefonică: 0733 303 038/0745 451 462, dar puteți să ne scrieți oricând la: camelia@cameliacapitanu.ro sau contact@atelieraiurea.ro.
Prețul pentru o persoană este de 350 lei, pentru grupuri de 3-5 persoane: 250 lei/pers; 5-10 persoane: 150 lei/pers. Dacă vii cu o gașcă de fete a!urea mai mare de 10 persoane, atunci negociem și tariful. Surpriză! Ofera cuiva acest pachet, apoi veniți împreună și beneficiați de un preț special: 600 Lei. Serviciul cuprinde make-up, hair style, ședința foto și CD-ul cu fotografiile editate.
Vă așteptăm cu drag!
afis
Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!