tu ce Moș Crăciun ești?

tu ce Moș Crăciun ești?

foto: Portret de Familie; outfit&styling: Cristina Ivan

nu întâmplător, Crăciunul se întâmplă într-o vreme când temperaturile din exterior te-ndeamnă să cauți căldura din interior. iar căldura asta prinde contur doar atunci când e împărtășită – și nu poți primi dacă la rândul tău,  dăruiești. de preferat, miracole sufletești.

un miracol sufletesc este, după propria-mi simțire și gândire, momentul în care din vina ta, altcineva ajunge să zâmbească sincer și frumos, pentru un lucru pe care tu l-ai făcut cu folos – spre bucuria lui.

astfel de fapte sunt în totalitate în responsabilitatea noastră și țin de cât de mult ne dorim să bucurăm și să ne bucurăm, dăruind.

e posibil să vă ducă gândul la clișeul ”e luna cadourilor”, dar dacă ne gândim ce înseamnă de fapt un ”cadou”, vom reuși să înțelegem și dincolo de ambalaj.

eu i-aș spune – luna în care învățăm bucuria de  a da mai departe. iar senzația asta să fie atât de frumoasă, încât să-ți dorești să apelezi la acest obicei indiferent de data care stă scrisă-n calendar.

acum exersăm doar și acționăm pentru că de undeva, cumva, avem indusă ideea că ”așa se face”. însă mai important e să-i conștientizăm efectele.

drept exemplu stă luna decembrie, când fiecare cadou dăruit, ne aduce mai aproape de copilărie. pentru că atunci credeam în Moș Crăciun și primeam darurile mult visate. iar faptul că le primim și în prezent, ne amintește de sentimentul bucuriei de când eram copii. practic, nu vom uita că el există, atâta timp cât noi, în parte, vom fi Moș Crăciunul cuiva. e un fel de a menține în viață una dintre speranțele care ne încerca la vârsta basmelor și poveștilor .

spiritul Crăciunului stă în bucuria de a dărui. așa că  Avon s-a gândit să vină-n ajutorul nostru (mai ales dacă sunteți în criză de timp) și a pregătit deja cadourile pentru cei dragi:

3

6

Tu, ce Moș Crăciun ești?

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!