tu ce porţi astăzi?

tu ce porţi astăzi?

Stai, că nu mă refer la haine aici – asta ca să clarificăm situaţia de la bun (sper eu) început. Până la urmă, eu cred că sunt alte lucruri mai importante la care ar trebui să fim atenţi, atunci când vorbim despre ce purtăm. Şi dacă m-aş mai juca puţin cu vorbele, aş mai spune că şi mai important e Cum ne purtăm.. dar ţin totuşi să nu mă abat de la subiect.

Vă spun sincer că mi se întâmplă uneori să-mi dau seama că port ceva ce nu-i al meu – iar asta fără să fi furat nimic, staţi liniştiţi! Să nu mă simt în largul meu şi parcă atunci nu mai reuşesc nici să fiu în acel fel pe care-l recunosc personal, nici să alerg între intersecţiile care se aglomerează într-o zi şi-o viaţă, nici să-mi dau seama dacă voi putea da vreodată alergatul  pe-un  zbor! Pentru că să fim serioşi – suntem câţiva care am prefera să transformăm zborul într-un mijloc de transport zilnic al intâmplărilor care ne urmăresc la tot pasul. Aşa, am parcurge mai frumos drumul de la gând, la realitate, de la dorinţă, la realizare.  Sau cel puţin aşa mi se pare mie.

Şi-atunci, caut mereu să port ceva care să-mi lase măcar impresia că din când în când mai prind şi aripi, că optimismul nu se mai împiedică de nicio sprânceană ridicată şi că necunoscutul nu-i ceva de speriat, ba chiar e o şansă pe care viaţa ne-o oferă, de a fi mai mult, de a trăi mai puternic.

De curând, am început să port ceva care mă ajută să trec prin toate astea. Încape într-o poşetă, şi te trage de mână dacă treci pe lângă el fără să-i acorzi atenţie. Dacă vă întrebaţi cum arată, iată şi răspunsul:

Iar ca să mă credeţi pe cuvânt, trebuie să deschideţi broşura Avon, şi să faceţi cumva să verificaţi singure ce se întâmplă  când purtaţi City Rush. Un lucru e sigur: aveţi mari şanse să v-alegeţi şi c-un premiul graţie concursului de pe pagina de facebook Avon Space Romania! 🙂

 

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!