un proiect foto pe care îl recomand: Oameni frumoși, fără machiaj

un proiect foto pe care îl recomand: Oameni frumoși, fără machiaj

”Bună ziua, om frumos!” – cu aceste cuvinte m-a întâmpinat fotograful Adrian Simion, imediat de cum am ajuns la studioul lui foto. Și chiar a fost o zi bună.

Vorbesc despre o întâmplare care m-a bucurat mult. Nu de puține ori am ajuns în situații în care am tot spus că trebuie să avem mai puțină atenție pentru ambalaj, și mai multă grijă de conținut. Ceea ce purtăm în suflet, are nevoie să fie văzut, cunoscut și în jurul nostru, pentru că asta e ceea ce ne reprezintă, înainte de toate.

Nu putem trăi doar în exterior – ignorând trăirile din interior. Iar dacă îmi veți spune ”ohoho, dar câți nu fac asta!” – n-o să mă surprindeți cu nimic. Da, îi știu pe de rost deja pe oamenii care au uitat la ce sunt buni cu adevărat. Dar ei nu trăiesc – ci se lasă trăiți de timp, de lucruri, de ceilalți.

De asta, mă întorc mereu la ce sunt eu, sufletește vorbind.

Spuneam cândva că suntem suma emoțiilor pe care le trăim. Pentru că emoțiile sunt cele care ne arată cine suntem, în varianta noastră autentică. Lucru care s-a întâmplat și în cadrul unei ședințe foto altfel, unde machiajul a lipsit, făcându-i loc sufletului să-mi așeze pe chip trăiri sincere, așa cum le simt eu.

1

Fotograful Adrian Simion a gândit un proiect care adună cele mai frumoase, emoționante, puternice, fragile, chiar și nebănuie stări ale modelelor care ajung în fața camerei foto. Tot ce contează e ca persoana fotografiată să fie nemachiată și să se lase surprinsă de aparatul de fotografiat.

2

Și din proprie experiență, vă spun că puteți avea încredere în Adrian Simion. El va ști să ”fure” exact momentele în care chipul, expresia, privirea, scoate la iveală o poveste despre personalitatea voastră.

În cazul meu, Adrian a ales fotografia de mai jos, pentru care i-am și răspuns la câteva întrebări.

foto fb

Cu sufletul, vă recomand proiectul acesta, care povestește cu sinceritate despre ce suntem, dincolo de ambalajele la care societatea ne îndeamnă să apelăm.

Dacă vreți să participați și voi, trimiteți-i un mesaj lui Adrian. Iar la vară, am încredere că ne vom vedea la expoziția stărilor unor ”Oameni frumoși, fără machiaj”. 🙂

Facebook Comments


2 thoughts on “un proiect foto pe care îl recomand: Oameni frumoși, fără machiaj”

    • mulțumesc din suflet, dragă Adina! Chiar, ce-ai zice să ne vedem la o ceașcă de povești, dacă tot ne scriem pe aici? 😀

      Abia aștept să văd și pozele pe care o să ți le facă Adrian 😀 Sigur îți va plăcea la el la studio!
      te pup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!