vino pe scări, nu lua liftul

vino pe scări, nu lua liftul

Vino pe scări, nu lua liftul. Așa, când vei ajunge la destinație o să ai sigur sufletul la gură. Iar vorbele ți se vor auzi direct de acolo. din suflet.

Urcând pe scări, îți păstrezi condiția fizică a emoțiilor și ajungi chiar să  le simți cum te bat la cap, până îi dai visului de cap. Și să știi un lucru – dacă îți lași emoțiile neantrenate, începi să-ți pierzi din curaj. Am întâlnit eu astfel de oameni: alergau orbește, cu teamă de-ntâmplare, în timp ce sufletul se lupta să nu le piardă urma. Dar ei deveneau una cu turma.

Cu cât sunt mai multe trepte, cu atât ai mai multe șanse să lași în spate lumea, mergând înainte doar cu alegerile tale. Iar dacă te plictisești urcând, nu uita că încă mai ai timp să te întorci. Și uite cum e mai bine că s-a nimerit să fie o scară cu multe trepte.

Vezi tu, s-ar putea să existe și trepte care s-au prăbușit, pe care alți trecători au apăsat prea tare și-așa le-au alunecat de sub picioare. De asta-i bine să fii atent, să nu te împiedici în urmele lăsate de cei ce-au fost. Când ți se întâmplă asta, adu-ți aminte că genul acesta de situații au rostul de a-ți pune voința la încercare.

Ah, și încă un lucru. în lift, există șanse să rămâi blocat, dar fără să fie-a ta vina asta. În timp ce pe scări, te poți bloca sau chiar împiedica – numai din neatenția ta.

De asta, dacă te vei hotărî vreodată să urci în inima mea, vino pe scări – nu lua liftul.

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!